Tiziano Ferro: "Sunt homosexual!"

Trend, strategie de marketing, eliberare, recunoaştere, împlinire... Oare care este motivul pentru care tot mai mulţi artişti, bărbaţi frumoşi, idoli pentru femei, declară că sunt gay?
Trend, strategie de marketing, eliberare, recunoaştere, împlinire... Oare care este motivul pentru care tot mai mulţi artişti, bărbaţi frumoşi, idoli pentru femei, declară că sunt gay? Ei spun că în sfărşit se simt liberi, simt că nu mai duc pe umeri povara secretului în ceea ce priveşte orientarea lor sexuală.

Alţii, se îndoiesc de acest lucru şi tind să creadă că este numai o strategie de marketing. Fie ce-o fi, astăzi am mai aflat despre un artist că are orientări sexuale diferite de restul lumii.

După şocul produs de Ricky Martin, care a declarat acum câteva luni că este gay, a venit rândul italianului Tiziano Ferro să spulbere speranţele femeilor îndrăgostite de el.
"De foarte mult timp nu mă simt bine cu mine însumi şi toată această situaţie a devenit din ce în ce mai greu de suportat. Am ajuns la concluzia că trebuie să recunosc ceea ce sunt pentru a trăi o viaţă fericită", declară artistul într-un interviu acordat celor de la Vanity Fair.

Devenit celebru după lansarea piesei "Perdono", Tiziano Ferro a vrut să spulbere zvonurile care circulau de ceva vreme despre el. Nu de puţine ori s-a spus că trăieşte o viaţă dublă, că de fapt are o relaţie cu un bărbat şi că ascunde cum poate mai bine acest lucru.


"Au existat multe zvonuri că aş fi trăit o viaţă dublă şi că eu eram, de fapt, cu un bărbat. În realitate nu a fost aşa. Mi-aş fi dorit să am un iubit, însă nu am avut pe nimeni", spune în continuare cântăreţul.

Oamenii aporpiaţi lui, familie, prieteni, au aflat acest lucru la sfârşitul anului trecut, presa şi publicul abia acum: "La sfârşitul anului trecut, mi-am dat seama că vreau să trăiesc şi cu acea parte din mine, să nu o mai consider un monstru sau un lucru negativ.
Mi-am dat seama că nu mă mai simţeam bine cu mine şi am realizat că trebuie să reobţin controlul asupra unor lucruri: autoexilarea de prieteni şi familie, relaţia cu profesia mea, dar şi faptul demonstrat al homosexualităţii mele. Nu pot să arăt pe cineva cu degetul, nu-mi pot explica de ce până acum am considerat homosexualitatea mea o boală".


Revenind la ce vorbeam mai sus, despre adevăr sau strategie de marketing, trebuie spus că aceste declaraţii vin înainte ca artistul să lanseze o carte autobiografică, eveniment care va avea loc pe 20 noiembrie.
7 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod