Vedete care susţin ajutorarea copiilor prematuri

Andreea Răducan, Alina Sorescu, Călin Goia, George Ivaşcu, Medeea Marinescu şi Monica Davidescu vorbesc despre visurile pe care le aveau în copilărie şi care s-au transformat în viaţa pe care ei o consideră un dar preţios. Ei îi încurajează pe copii să viseze, iar pe cei mari să le ofere micuţilor “şansa la noi amintiri”.

A treia ediţie a campaniei “Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri” pentru ajutorarea copiilor prematuri îşi propune ca din încasările obţinute prin vânzarea produselor participante la campanie să achiziţioneze sisteme de ventilaţie cu frecvenţă înaltă oscilatorie, unul dintre cele mai avansate sisteme care ajută copiii născuţi prematur să supravieţuiască şi reduce riscul de apariţie a handicapurilor psiho-motorii.

În România, în fiecare an, se înregistrează peste 20.000 de copii nascuţi prematur şi nou-născuţi cu greutate mică la naştere.
Prematuritatea şi complicaţiile sale sunt responsabile de mai mult de jumătate din decesele la naştere.
7 Octombrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pasztai zoltan pe 7 Oct 2010, 12:38
    Sutinere complexa de specialtate !

    Da , felicitari ptr. aceste fapte < de vedetism > , Personal consider si stiu din experienta mea ca mai mult acesti copii , adica nou nascuti prematuri au nevoie de o sustinere de specialitate ( atat familia cat si copiii). Dintre specialitati se remarca , medical, kinetoterapeutic priviind cresterea si dezvoltarea , psihopedagogic, logopedic, si altele. Cu stima si apreciere pentru toti care ajuta daca

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod