Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă. Cântăreața va fi, în sfârșit, liberă

Tatăl lui Britney Spears a fost de acord să renunțe la tutelă. Jamie Spears a acceptat retragerea rolului de tutore după 13 ani.

Tatăl celebrei cântărețe, Jamie Spears, a fost de acord, în sfârșit, să îi redea fiicei sale libertatea, după o lungă luptă juridică și mediatică.

Tatăl celebrei cântărețe, Jamie Spears


Deși nu părea că vrea să cedeze, tatăl lui Britney Spears are de gând să colaboreze cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti o tranziție mai lină către un nou tutore, spune TMZ.

Poate te interesează și: Soția lui Jamie Oliver, Jools, se gândește să apeleze la fertilizarea in vitro după ce a suferit cinci avorturi spontane

Mathew Rosengart, avocatul cântăreței, a declarat: "Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au acceptat să-și retragă tutela.

S-a făcut dreptate."

Britney Spears a spus de nenumărate ori că tutela îi face mai mult rău decât bine, că este traumatizată și că își vrea viața înapoi.

Britney Spears și Kevin Federline

Vedeta a suferit o cădere nervoasă după divorțul de soțul său, Kevin Federline, în 2007. Atunci, ea a pierdut custodia celor doi copii ai lor, iar din 2008 s-a aflat sub tutela tatălui său, aceasta având control total asupra averii sale.

13 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod