Suferinţa Nicoletei Luciu: 5 motive pentru care nu vrea să divorţeze de Zsolt Csergo

La aproximativ şase luni după ce a devenit soţia lui Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu a fost înşelată de miliardar, care a fost surprins pe yacht, în Croaţia, în timp ce îşi săruta şi bătea amanta, Kinga Sebestyen.

Cu toate că a fost târâtă în scandal fără voia ei şi imaginile arată clar că soţul o înşală, Nicoleta Luciu nici măcar nu se gândeşte la divorţ. Mai mult, ea afirmă că are o viaţă frumoasă şi o familie fericită şi că astfel de materiale realizate de paparazzi nu îi vor strica viaţa.

Principalul motiv pentru care Nicoleta nu se gândeşte la divorţ este, potrivit taboidului „Cancan“, acela că ea nu ar primi aproape niciun ban din averea de aproximativ 60 de milioane de euro a lui Zsolt. Sursa citată anunţă că soţul Nicoletei Luciu a făcut bani din cazinouri şi din afaceri imobiliare, aproape toată averea sa fiind obţinută înainte de nunta cu Nicoleta. În urma unui divorţ, vedeta ar trebui să primească doar bunuri obţinute în timpul căsniciei, care sunt aproape inexistente.

Un alt motiv pentru care Nicoleta nu este cu gândul la viaţa ei privată îl reprezintă participarea vedetei la show-ul „Dansez pentru tine“, care începe la 26 octombrie la Pro TV. Vedeta va încerca să-i împlinească visul lui Attila Hainer, un tânăr care luptă pentru o locuinţă în care să stea alături de părinţii lui. Pe lângă acest lucru, ea se concentrează foarte mult şi pe cariera ei muzicală, filmând de curând videoclipul piesei „Mexicano“.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo formează un cuplu de şapte ani şi au împreună patru copii, iar acest lucru a cântărit greu în decizia fostei „Miss România“ de a nu divorţa. Potrivit Iulianei Luciu, care este sora Nicoletei, vedeta de la Pro TV trebuie să aibă grijă de copii şi să muncească, pentru a uita de probleme.

Ultimul motiv, dar nu cel mai neînsemnat, este acela că Nicoletei Luciu nu îi vine să creadă că Zsolt Csergo a înşelat-o cu Kinga Sebestyen, o apropiată a cuplului. Potrivit presei tabloide, Zsolt o cunoaşte pe Kinga de 30 de ani, iar Nicoleta de şapte.

Cu doar câteva zile înainte de a afla că este înşelată, Nicoleta Luciu spunea, la „Acasă TV“, că va divorţa dacă află că soţul ei „a călcat strâmb“. „Nu mi-e frică de alte femei pentru că ştiu ce bărbat am lângă mine. Am încredere totală în el. Nu cred că s-ar risca, însă, dacă îl prind cu alta, divorţez. Nu există ca, pentru trei minute de relaxare, să dai cu şutul la o familie. Nu aş putea concepe. Cei care reuşesc să facă asta fără să afle nevestele, bravo lor!  Dacă aş suferi, nu aş arăta-o“, afirma Nicoleta Luciu.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

19 Octombrie 2012
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 21 Oct 2012, 01:17
    Nu are de ce sa divorteze...

    Nicoleta nu are motiv sa divorteze. Are patru copii minunati cu barbatul cu care se iubeste de 8 ani si care a luat-o de sotie din dragoste .Astea(Kinga si ce o mai aparea ) sunt reminiscente patimase si fara caracter din viata lui Zsolt cand nu era insurat.Nu degeaba a chemat t---a(ca bine i-a zis Zsolt) paparazzi ca sa vada cum ii sare ea de gat unui om beat.

    1
    2

  • trupe pe 20 Oct 2012, 15:18
    Stefane,esti varza.

    Stefane,daca nu stii nu mai comenta timpenii. De unde ai tras tu concluzia ca dupa 6 luni s-au casatoritnu stiu dar daca ai sti sa citesti si mai ales sa intelegi ai vedea cit timp au trait impreuna pina s-au hotarit sa se casatoreasca. Cìt despre divort,ar fi o mare idiotenie,fiindca absolut toti barbatii care nu sunt impotenti sotiile ,exceptie facind foarte putini si cu o motivatie puternica.Ce ar rezolva daca ar divorta? Ar trai singura, s-au ar luao un babalic pervers curios sa o aiba la pat,care dupa o perioada s-ar plictisi si ar cauta alte femei ìnselindo. Stai fata cuminte cu omul asta care ,daca de atitia ani nu ti-a dat cu piciorul poti avea baza ìn el. Ca se mai fute si el cu cite una este absolut normal si asta este tot ìn avantajul tau ,fiindca ìi mentine virilitatea si pofta de sex,demonstrindusi ca ìnca este apt sexual. Daca ar faceo doar cu tine ìn scurt timp., ai face sex lunar s-au bilunar,fiindca s-ar plictisi de tine si nu ar mai avea chef sa te futa. Stai linistita ca aveti o familie foarte frumoasa si e pacat sa incepeti sa va tiganiti si sa chinuiti acei copii minunati.

    6
    3

  • UuMw09Y pe 19 Oct 2012, 19:28
    @Stefan - dar tu asa usor tragi concluziile ? :))

    E ca si cum ai spune "am gasit un os si o bricheta in desert - gata, stiu cum au murit dinozaurii !! Pai ce concluzie poti sa tragi numai cu atat de putine date pe care le-ai enuntat tu ? Nu ai senzatia ca ar mai trebui cateva informatii minime pt a ne putea face o idee apropiata de adevar ? Pe mine de ex nu ma intereseaza subiectul catusi de putin - dar deja incepuse sa ma irite pt ca il tot vad peste tot de atatea zile oriunde fug de el - tot de el dau. Iar azi - ca o "incununare" - am dat si peste un articol in care se spunea ca prietenul lui Luciu de dinaineta lui Z.C. este un individ VIOLENT, AGRESIV, NERVOS SI EXTREM DE GELOS, F POSESIV SI CARUIA II PLACE SA CONTROLEZE FIECARE MISCARE A PRIETENEI/SOTIEI. E de ajuns pt tine ? Acum ai aflat motivul pt care l-a lasat Luciu ? Z.C. o lasa libera nu e asa disperat de control - pt ca nici lui nu ii place sa i se aplice regimul asta - si omul e fair-play. Mai bine zis - stie ca e in interesul lui. Dar - in plsu - el se si pricepe sa faca bani si ERA DEJA PREGATIT SA POATA INTEMEIA O FAMILIE DE CARE SA AIBA GRIJA (financiar, cunostinte, relatii etc). Pt ca daca nu esti pregatit - cam iese o mare porcarie - si ii chinui si pe ceilalti - nu ? De aceea Nicoleta l-a ales pe el - din 2 oferte disponibile - pe cea mai ok . Un om matur si echilibrat care stie ce face - te poti bizui pe el. Nu ? Nu alegi un pusti instabil si care inca nu se tine pe el prea bine - plus imprevizibil si agresiv. Fiecare stie ce are nevoei - si nu alege "altceva" ca nu -i tampit.

    7
    0

  • Dana pe 19 Oct 2012, 18:46
    Nicoleta Luciu

    Mari speculativi ziaristii acestia: Nicoleta nu poate sa divorteze, pt. ca ea s-a casatorit in religia catolica, iar biserica catolica nu permite divortul, mai ales cind exista si copii. Chiar daca ar divorta civil, in fata bisericii Nicoleta ramine casatorita. Biserica catolica ppoate accepta anularea unei casatorii, dar numai in situatia cind casatoria nu a fost consumata, adica sotul nu si-a indeplinit datoria in pat. Ori la Nicoleta nu se pune problema. Daca acesti ziaristi tot folosesc internetul, sa consulte mai atent regulamentul bisericii catolice, inainte sa faca speculatii

    3
    1

  • Stefan pe 19 Oct 2012, 17:00
    Nicoleta moarta dupa bani.

    Luciu a fost timp de cativa ani cu timpul ala de la formatia AXXA, si cu asta dupa 6 luni s a casatorit cu el. Care este concluzia?

    2
    4

  • stan vasilica pe 19 Oct 2012, 16:48
    divort

    Da sigur de ce sa divrteze cind si ea il poate servi cu aceeasi moneda. Asa ramine si cu banii lui isi poate creste si copii si intretine un amant. Ca banuiesc ca si ZSOLT CHELTUIE destui bani cu Kinga. Asa merita barbatii infideli sa ii servesti la fel. Cred ca relatia lui ZSOLT CU Kinga dureaza de foarte multi ani . Se vede clar ca este f gelos pe ea . Inseamna ca si are ceva sentimente pentru aceasta prietena ... nu?

    5
    3

  • TANTZEL DELA TZARA pe 19 Oct 2012, 14:09
    TUNATURA

    EX MISA `99 STIE PERFECT CA NU O MAI IA NIMENI CIT DE MISA AR FI FOST EA, CU 4 COPII IN ATASH !!!! EA E DIN CAP PINA IN PICIOARE TUNATA !!!! da-i jos spahtelul si nu mai descoperi o misa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6
    3

  • ILVAIRA pe 19 Oct 2012, 14:04
    ZSOLTY & KINGA

    CHARLES & CAMILA IN VERSIUNE ROMANEASCA ZSOLTY & KINGA !! ????? DIVA NR.1. ROMANIEI NU DA VRABIA (MILIARDARA) PE VRABIUTZA (SARACA) DEPE GARD, POATE EL SA O INSHELE TOATA VIATA, EA SE CRAMPONEAZA UNTIL THE END OF TIME, NU UNTIL THE END OF LOVE ! HAHAHA

    5
    1

  • UuMw09Y pe 19 Oct 2012, 12:52
    Dar e "batraior" bine Z.C. daca de 30 de ani o stie pe Kinga aceea:D

    Ce diferenta de varsta e intre el si Luciu ? Si e si cam grizonat omul - poate individul e si la criza varstei a doua care se adauga la caracterul instabil deja existent. Asa ca - nici un motiv de mirare. Si o cred pe Luciu ca are o viata fericita - cand ai multi bani si copii frumosi - sigur ca esti fericit poti sa le asiguri de toate, poti iesi cu ei oriunde la distractie, iti permiti orice. Banii sotului sunt rezerva de siguranta pt ea - ea, ca sa castige f mult - trebuie sa faca efort mare: contracte, aparitii reusite, sa fie mereu in forma ca si cand ar fi o domnisoara fara griji pt ca asta cere publicul - etc in timp ce trebuie sa fie si mama si sotie - nu e usor deloc. E absolut normal sa lase evenimentul sa treaca si sa pastreze ce are. Iar pt sufletul ei - poate oricand sa isi faca de cap cu un tip care ii place si sa isi redreseze demnitatea fata de sot - dar intr-un mod inteligent, discret - ea e fata desteapta si ar sti sa faca lucrurile mult mai cu cap. Imi plac persoanele destepte si intelepte si care nu actioneaza pripit la impulsul de furie de moment. Bravo Nicoleta !!!

    10
    1

  • ioana pe 19 Oct 2012, 10:37
    ...

    Hai sa fim seriosi.. si nicoleta luciu e persoana publica, actrita si tot ce vreti.. chiar credeti ca sta cu sotul ei pt bani? chiar daca ar divorta nu ar ramane in drum cu cei 4 copii..

    10
    4

  • Hutt pe 19 Oct 2012, 10:31
    pe ce o sa te intretii

    sigur o sa te mai insele dar asta e cu ce o sa iti cresti copiii, trebuie sa suporti .

    7
    7

  • alexandra pe 19 Oct 2012, 10:04
    Divortul

    De ce declara mereu ca nu lar ierta daca ar inselao? Mai bine ar tace din gura si nu ar spune nimic! Mi se pare complet absurd sa declari la fiecare interviu ca nu ti-ai ierta sotul daca te-ar insela si acum cand sa intamplat , ca imaginile spun foarte clar asta il ierti. Si cu siguranta daca o va mai insela ceasta sigur il va ierta din nou pentru ca au patru copii impreuna. Si intrebarea este: Chiar daca au 4 copii ce nu pot divorta, nu o sa moara de foame sunt foarte sigura, oricum Zsolt nu prea dadea pe acasa... si tot ea singura alaturi de bone ii crestea.

    8
    1

  • onutta21 pe 19 Oct 2012, 09:45
    ****

    mentalitate de made in romania!!!! daca ar divorta eu nu cred ca ar muri de foame chiar dac aare 4 copii.....sa fim seriosi , le place situatia si gata

    16
    1

  • Rusu Sanziana pe 19 Oct 2012, 09:20
    Nicoleta Luciu

    Nu inteleg de ce se pune atit accent pe acest subiect,pare chiar o provocare,,de ce nu divorteaza?...In primul rind deoarece sunt patru copii la mijloc.Acesta este cel mai puternic motiv.In al doilea rind nu este singurul barbat care isi insala sotia si nu cred ca este prima data,Ce subiect senzational! Atita timp pierdut si atita publicitate ...

    14
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod