Justin Timberlake se însoară cu Jessica Biel

Cântăreţul şi actorul american în vârstă de 31 de ani se va căsători cu logodnica lui în această săptămână.

Cei doi actori, care s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011, după o relaţie de peste cinci ani, vor schimba jurămintele de credinţă într-un oraş italian, Napoli, extrem de îndrăgit de amândoi scrie site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit unei surse citate de publicaţia The New York Post, această localitate "are o semnificaţie importantă pentru fiecare dintre ei".

"Nunta va avea loc în apropiere de Napoli, într-un orăşel, în această săptămână.

Este locul lor preferat, care are o semnificaţie specială pentru ei. Vor avea câteva sute de invitaţi, iar domnişoara de onoare va fi Lindsay Ratowsky, cea mai bună prietenă a miresei. Stilista Jessicăi, Estee Stanley, care este şi partenera de afaceri a lui Justin în firma acestuia de decoraţiuni interioare HomeMint, i-a ajutat să organizeze nunta", a declarat aceeaşi sursă.

Cuplul a cheltuit o mică avere pentru a-şi aduce invitaţii în sudul Italiei cu un avion privat. Printre invitaţi se află starul de comedie Andy Samberg şi producătorul muzical Timbaland.

"Un avion privat a zburat de la New York pentru a-i duce pe invitaţi în Italia, inclusiv pe agenţii lor de presă.
Însă evenimentul este ţinut în mare secret şi nici măcar invitaţilor nu le-au fost comunicate înainte de decolare locul şi ziua în care va avea loc nunta"
, a adăugat aceeaşi sursă.

Petrecerile au început deja şi sunt în desfăşurare în sudul Italiei pentru a celebra nunta celor două staruri. Invitaţii au fost văzuţi participând la o petrecere privată marţi seară, în apropiere de Napoli şi apoi, miercuri seară, au asistat la un impresionant foc de artificii.

Cuplul a fost văzut pentru prima oară căutând posibile locaţii de nuntă în Italia, în luna aprilie, iar printre locurile vizitate de cei doi s-a numărat şi Palazzo Margherita, palatul deţinut de Francis Ford Coppola în Bernalda, un orăşel aflat la circa 200 de kilometri de Napoli.

Potrivit sursei citate, Jessica Biel (30 de ani) a ajuns deja în Italia încă de marţi, după ce şi-a cumpărat rochia de mireasă de la un magazin din Paris.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod