Şoc. Rolul Valentinei Pelinel în planul lui Borcea de a scăpa de închisoare

13 Ianuarie 2016

Medicul Şerban Brădişteanu, cel care l-a operat pe Borcea
Daniel Conţescu, un jurnalist experimentat, specializat în sport, a publicat pe pagina sa de Facebook întreaga strategie a lui Cristi Borcea: ”A fost învățat de avocați că are șanse mari de eliberare condiționată dacă va avea cât mai mulți copii în întreținere (și vrea să se afle asta, ar dori chiar să mai înfieze câțiva, la cât de disperat este să iasă afară) și dacă are cât mai multe boli la dosar.
Așa s-a decis să <toarne> un copil chiar înainte să intre în închisoare, așa se face că a fost de acord să-și recunoască o fetiță pe care o are (sau nu) cu o tanti avocată (și asta, tot așa, chiar în preajma anunțării sentinței în Dosarul Transferurilor; nu este exclus ca avocata să fi intrat în jocul lui, doar ca să-l ajute), așa se face că el crede că îl sprijină mult vâlva creată de comun acord cu Pelinel (această tanti s-a dus la pușcărie, vezi Doamne, ca să-l anunțe că vor avea un copil, de parcă n-o putea face într-una dintre permisiile pe care Borcea le va avea).
Mișcările au fost calculate, circul - regizat! Jurnaliștii de sport știu prea bine ce-i poate pielea copilului! Tot așa, a decis să se opereze la Brădișteanu și să se dea bolnav pe moarte (ba că are mercur în el cât cinci termometre), ca să fie la dosar și treburi medicale (a doua zi după așa-zisa operație pe cord deschis, Borcea țopăia în vestiarul dinamovist și fuma, deci ne dăm seama cât e de bolnav).
Ăsta e Borcea, minte puțină, gânduri perverse, totul în slujba unui singur țel: eliberarea!”, a scris jurnalistul pe Facebook.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ioan pe 14 Ian 2016, 19:01
  STIRE SCURTA

  O pagina uriasa pt 4 randuri de stire, 4 pagini pt o stire. atat de disperati sa fiti ca sa dam noi, citittorii click?

  0
  1

 • Monu Mircea pe 14 Ian 2016, 18:56
  Şmecheria lui Borcea

  Ce dovezi aveţi despre acest "complot" complex: Borcea-soţia sa-amanta sa-avocaţii săi?!

  0
  1

 • eu pe 14 Ian 2016, 13:25
  nu mai aberati

  o fi asa,dar putea sa faca unul cu sotia si cred ca era acelasi lucru,nu cred ca e asa nebun sa-si mai puna o femeie in cap,cand o avea pe sotia lui pentru genul asta "sugerat"de voi

  2
  0

 • VanDerGraa pe 14 Ian 2016, 12:57
  Nimic folositior

  Este articol SOC? Mai bine ziceati VAX !!

  4
  0

 • montecassino pe 14 Ian 2016, 12:55
  Articole de 0,02 bani

  Cica articol SOC! Postati articole din care nu ne alegem cu nimic folositor. Cui ii pasa de asa ceva, cand sunt aspecte mult mai importante pe care ar trebui sa le dezbateti.

  3
  0

 • Mihaela pe 14 Ian 2016, 11:39
  minciuna

  Ziaristul citat nu a scris asa ceva. Se poate verifica usor pe pagina sa: https://www.facebook.com/iondaniel.contescu/posts/10206481020918693?pnref=story

  2
  2

 • Papa Nicolau pe 14 Ian 2016, 11:23
  Pelinella de Ses

  Era clar de la inceput unde bate bivolasul asta. Totusi: pitzipoanca asta ...ea cat a castigat din toata povestea ? Cu cat a platit-o ca sa faca toata zarva cu bastardul ? Si daca toata povestea este doar un fake...oare asta nu se cheama "favorizarea infractorului" ? Cat despre "boala de inima" a lui Bercea asta, cu siguranta ca n-are nici pe dracu.Asta este atat de beteag, pe cat de "impuscat" era Nastase !! Coruptia ajunge peste tot, inclusiv(sau mai ales) la domnii doctori si la "comisiile" din penitenciare !!

  0
  3

 • TEPES VODA pe 14 Ian 2016, 09:10
  PORCICA BORCICA

  SA FACA PUSCARIE ALATURI DE TOTI NENOROCITII ASTIA CARE SFIDEAZA TZARA ASTA, CAND ALTII TRAIESC DE PE O ZI PE ALTA.SA LE CONFISTE AVEREA LA NENOROCITI.VALABIL SI PT POLITICIENII LU PESTE CARE MULTI SUNT BINE MERCI.ISI MAI VOTEAZA SI PENSII NESIMTITE SI NU FAC NIMIC BUN.BRAVO DNA CA-SI FACE TREABA ,DAR MAI TREBUIE SI JUSTITIA.

  6
  0

 • NEMESIS pe 14 Ian 2016, 02:59
  PORCEA

  Un hoţ ca el merită să crape în închisoare. Ne face ţara de râs.

  5
  0

 • Puscarica pe 13 Ian 2016, 23:58
  Si Dumnealui merita

  Dar merita si el sa iasa de la parnaie. Nu? Toti au iesit sau ies in curand, numai Dumnealui sa stea ca prostu' satului inauntru? Nu mai fiti carcotasi, si nu mai bagati tot felul de fitile si strambe. S-ar putea ca 'Mnealui sa fie tatal? S-ar putea! Are nevoie orice copilas mic si neajutorat de un Tata liber, care sa ii dea sa manance? Are! Hai bre, ca Dansul nu stie sa scrie atatea carti ca ceilalti. Dati-i drumul. Oricare drum, numai drum sa fie... Pac-pac

  7
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod