Şoc. Rolul Valentinei Pelinel în planul lui Borcea de a scăpa de închisoare

Valentina Pelinel are rolul de amantă în sceneta pusă la cale pentru eliberarea lui Borcea
Numărul minorilor aflaţi în întreţinere, faptul că a plătit prejudiciul produs de infracţiune, numărul angajaţilor, cărţile scrise în închisoare, orele de muncă, starea de sănătate, toate acestea pot reprezenta argumente pentru cei din comisie şi, apoi, pentru judecător în luarea deciziei de încuviinţare a eliberării.
Borcea a pus la cale o maşinărie de produs motive pe bandă rulantă - face copii (a ajuns la şapte, doi doar în ultimul an, unul cu soţia, altul cu amanta, Valentina Pelinel a declarat săptămâna trecută că e însărcinată), e bolnav, imediat după Anul Nou s-a internat în spital, are o operaţie pe inimă despre care nimeni nu ştie dacă e un fals sau nu, a scris două cărţi şi e implicat în scandalul aranjamentelor de reducere a pedepselor prin publicarea de ”lucrări ştiinţifice”.
13 Ianuarie 2016
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioan pe 14 Ian 2016, 19:01
    STIRE SCURTA

    O pagina uriasa pt 4 randuri de stire, 4 pagini pt o stire. atat de disperati sa fiti ca sa dam noi, citittorii click?

    0
    1

  • Monu Mircea pe 14 Ian 2016, 18:56
    Şmecheria lui Borcea

    Ce dovezi aveţi despre acest "complot" complex: Borcea-soţia sa-amanta sa-avocaţii săi?!

    0
    1

  • eu pe 14 Ian 2016, 13:25
    nu mai aberati

    o fi asa,dar putea sa faca unul cu sotia si cred ca era acelasi lucru,nu cred ca e asa nebun sa-si mai puna o femeie in cap,cand o avea pe sotia lui pentru genul asta "sugerat"de voi

    2
    0

  • VanDerGraa pe 14 Ian 2016, 12:57
    Nimic folositior

    Este articol SOC? Mai bine ziceati VAX !!

    4
    0

  • montecassino pe 14 Ian 2016, 12:55
    Articole de 0,02 bani

    Cica articol SOC! Postati articole din care nu ne alegem cu nimic folositor. Cui ii pasa de asa ceva, cand sunt aspecte mult mai importante pe care ar trebui sa le dezbateti.

    3
    0

  • Mihaela pe 14 Ian 2016, 11:39
    minciuna

    Ziaristul citat nu a scris asa ceva. Se poate verifica usor pe pagina sa: https://www.facebook.com/iondaniel.contescu/posts/10206481020918693?pnref=story

    2
    2

  • Papa Nicolau pe 14 Ian 2016, 11:23
    Pelinella de Ses

    Era clar de la inceput unde bate bivolasul asta. Totusi: pitzipoanca asta ...ea cat a castigat din toata povestea ? Cu cat a platit-o ca sa faca toata zarva cu bastardul ? Si daca toata povestea este doar un fake...oare asta nu se cheama "favorizarea infractorului" ? Cat despre "boala de inima" a lui Bercea asta, cu siguranta ca n-are nici pe dracu.Asta este atat de beteag, pe cat de "impuscat" era Nastase !! Coruptia ajunge peste tot, inclusiv(sau mai ales) la domnii doctori si la "comisiile" din penitenciare !!

    0
    3

  • TEPES VODA pe 14 Ian 2016, 09:10
    PORCICA BORCICA

    SA FACA PUSCARIE ALATURI DE TOTI NENOROCITII ASTIA CARE SFIDEAZA TZARA ASTA, CAND ALTII TRAIESC DE PE O ZI PE ALTA.SA LE CONFISTE AVEREA LA NENOROCITI.VALABIL SI PT POLITICIENII LU PESTE CARE MULTI SUNT BINE MERCI.ISI MAI VOTEAZA SI PENSII NESIMTITE SI NU FAC NIMIC BUN.BRAVO DNA CA-SI FACE TREABA ,DAR MAI TREBUIE SI JUSTITIA.

    6
    0

  • NEMESIS pe 14 Ian 2016, 02:59
    PORCEA

    Un hoţ ca el merită să crape în închisoare. Ne face ţara de râs.

    5
    0

  • Puscarica pe 13 Ian 2016, 23:58
    Si Dumnealui merita

    Dar merita si el sa iasa de la parnaie. Nu? Toti au iesit sau ies in curand, numai Dumnealui sa stea ca prostu' satului inauntru? Nu mai fiti carcotasi, si nu mai bagati tot felul de fitile si strambe. S-ar putea ca 'Mnealui sa fie tatal? S-ar putea! Are nevoie orice copilas mic si neajutorat de un Tata liber, care sa ii dea sa manance? Are! Hai bre, ca Dansul nu stie sa scrie atatea carti ca ceilalti. Dati-i drumul. Oricare drum, numai drum sa fie... Pac-pac

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod