Sex. 7 trucuri ca să faci poziţia "femeia deasupra" şi mai interesantă

Este alegerea perfectă dacă îţi place să deţii controlul, iar câteva schimbări simple te ajută să o transformi de fiecare dată într-o experienţă senzaţională
Poziţia femeia deasupra are avantaje care nu pot fi ingorate. Îţi permite să controlezi perfect ritmul, mişcările şi intensitatea penetrării, dar este de asemenea şi poziţia în care este stimulat clitorisul, ceea ce te aduce cu un pas mai aproape de orgasm. Dar ca să foloseşti la maximum potenţialul acestei poziţii, iată ce să încerci:

Nu uita de sâni

În caz că nu ştiai deja, sânii şi sfârcurile se numără printre cele mai importante zone erogene. În timp ce stai deasupra, nu uita să-ţi atingi sânii cu mâinile sau să-i ceri partenerului tău să facă asta. De asemenea, te poţi apleca în faţă şi să-ţi unduieşti senzual sânii pe pieptul iubitului tău. Va fi o mişcare câştigătoare pentru amândoi!

Poziţia "ghemuită"

Stai deasupra iubitului tău într-o poziţie uşor ghemuită, sprijinindu-te pe tălpi, şi nu pe genunchi. Acest lucru îţi va permite să controlezi mult mai bine unghiul de penetrare şi intensitatea mişcărilor. Pe de altă parte îţi va fi mai uşor să te mişti şi nu vei obosi prea repede.

Include jucăriile sexuale

Această poziţie vă permite să folosiţi jucării sexuale care intensifică plăcerea pentru amândoi. Puteţi încerca un inel cu vibraţii care are rolul de a stimula clitorisul, dar şi terminaţiile nervoase de la baza penisului, transformând astfel partida de amor într-una cu totul specială.

Apropie picioarele

Atunci când îţi apropii genunchii, muşchii pelvieni se contractă şi creşte astfel fricţiunea dintre penis şi pereţii vaginului, ceea ce are potenţialul de a spori plăcerea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod