Sharon Stone la 58 de ani: Ce mai are de arătat fosta bombă sexy


Vedeta din „Basic Instinct“ a postat pe Instagram câteva imagini în care demonstrează că orice vârstă are frumuseţea ei.

La 58 de ani, Sharon Stone ne oferă o altă faţetă a personalităţii sale, una care în urmă cu două decenii părea de necrezut. Fosta bombă sexy s-a transformat într-o femeie cu stil, capabilă să-şi accepte vârsta şi să-şi folosească la maximum renumitul coeficient înalt de inteligenţă.

În această săptămână, actriţa a postat pe Instagram o serie de imagini realizate pe platoul de filmare. Ea apare în două instantanee alb-negru; în primul, foarte reuşit, ea priveşte undeva spre orizont, iar în cealălalt poartă ochelari de soare şi se află lângă echipa sa de machiaj. Ea a făcut şi o poză color, în care ţine pe umeri un pardesiu bej şi priveşte spre apus.

Fără să fie foarte aranjată, vedeta nu a evitat un cadru foarte apropiat, lăsând la vedere câteva riduri, semn că nu se fereşte să arate publicului aşa cum este ea de fapt.

Sharon Stone nu a dezvăluit la ce film lucrează.

Cea mai recentă producţie pentru care a filmat anul trecut a fost "A Little Something For Your Birthday" şi este posibil să lucreze pentru aceeaşi peliculă, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Ultima sa apariţie pe marele ecran a fost în "Mothers And Daughters", alături de Courteney Cox.

Fotografiile postate de Sharon Stone semnalează o etapă de maturizare a vedetei. În 2015, la 57 de ani, ea poza nud pentru revista Harper's Bazaar, sugerând că încă nu a schimbat registrul cu care ne-a obişnuit în perioada de glorie.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 26 Ian 2017, 10:38
    Mdeah...

    Sigur ca da, s-o fi maturizat instantaneu, in cateva luni. De la poze nud la 57, la doua poze "artistice", la 58. Clar isi accepta varsta!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod