Adriana Lima

Secretul unui supermodel. Ce bea Adriana Lima ca să aibă abdomenul plat?

Supermodelul Adriana Lima, unul dintre "îngerii" Victoria's Secret, muncește foarte mult pentru a se menține în formă, dar are și un secret: o băutură din trei ingrediente naturale pe care o consumă în fiecare dimineață.
Starul brazilian face mult sport, iar boxul se numără printre activitățile sale fizice favorite. 

Dar Adriana, mamă a doi copii, are și un alt secret care o ajută să se mențină în formă. Este vorba despre o băutură naturală, hidratantă și hrănitoare obținută din numai trei ingrediente.

Adriana Lima a declarat recent într-un interviu pentru revista Vogue că își începe dimineață consumând un smoothie delicios, care îi dă energie și îi stimulează metabolismul.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on May 2, 2016 at 11:07am PDT


Supermodelul combină trei ingrediente sănătoase: avocado, apă sau lapte și miere.
Iată care este rețeta folosită de Adriana Lima în fiecare dimineață, potrivit 
cosmopolitan.com:

- o jumătate de avocado organic
- o cană cu apă (sau o cană cu lapte și jumătate de cană cu iaurt simplu)
- miere după gust

Pune toate aceste ingrediente în blender și mixează până când obții un smoothie fin. 

Chiar dacă are un conţinut caloric mai ridicat, avocado este considerat un superaliment cu multiple beneficii pentru inimă, piele, creier, dar şi pentru siluetă. 
Avocado conţine o cantitate însemnată de grăsimi mononesaturate, adică acele grăsimi sănătoase care sunt importante pentru sănătatea noastră.
Aceste grăsimi, alături de o mulţime de alţi nutrienţi esenţiali care se regăsesc în avocado (fibre, proteine, vitaminele E, B6, C, K, magneziu, potasiu, acid folic şi luteină) sunt foarte utile atunci când ţi-ai propus să slăbeşti.

Nu uita că avocado trebuie să fie copt pentru a putea fi consumat. În magazine găsești de obicei avocado crud, care este tare și are un gust amar, neplăcut. Pentru a se coace, este necesar să lași fructul de avocado câteva zile într-un loc întunecos, la temperatura camerei.
Recunoști că este copt atunci când este moale și are o consistență cremoasă. Descoperă aici 4 modalități prin care se coace un avocado mai repede. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod