Schimbare de look la 54 de ani: Sean Penn s-a vopsit blond!

Cele două staruri au fost văzute la cumpărături, unde Sean a afișat un nou look, mai tineresc


Zilele trecute, Sean Penn a fost fotografiat la cumpărături, împreună cu Charlize și fiul ei de doi ani, Jackson. Acesta avea părul vopsit, blond, care-i dădea un aer tineresc.

Cuplul a petrecut mai multe ore în oraș cu micuțul Jackson, după întoarcerea din Africa de Sud, unde actorii au filmat timp de două luni pentru pelicula "The Last Face", al cărei regizor este Sean Penn și în care Charlize interpretează rolul principal.



La mijlocul lunii noiembrie, Charlize Theron şi Sean Penn au fost nevoiţi să le explice autorităţilor că fiul actriţei, în vârstă de 2 ani, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia.

Charlize Theron, Sean Penn și copilul au vrut să petreacă un picnic liniştit în familie, însă ziua lor nu s-a terminat tocmai plăcut. Jackson, în vârstă de 2 ani, a început să ţipe, iar persoanele care se aflau în jurul lor au chemat poliţia, întrucât au crezut că băiatul este maltratat.
Incidentul a avut loc la Santa Clarita, în California.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod