Schimbare de look la 54 de ani: Sean Penn s-a vopsit blond!

Sean Penn și Charlize Theron se înțeleg foarte bine. După un an împreună, ei se gândesc la căsătorie


Potrivit tabloidului online american TMZ, autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului. Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului.

O femeie care se afla în apropiere şi care a apelat la 911 (serviciile de urgenţă din SUA, n.r.) a vrut să filmeze incidentul, însă Charlize Theron nu i-a permis.

Poliţia a venit la timp, cât să nu izbucnească un scandal pe această temă între actriţă şi femeia în cauză.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright, din 1996 până în 2010. Sean Penn are, împreună cu fosta sa soţie Robin Wright, doi copii - Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper, în vârstă cu 20 de ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor '90 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind.
Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod