Scenă fierbinte cu două blonde celebre: Naomi Watts şi Nicole Kidman, sărut pasional în văzul lumii

Naomi şi Nicole au oferit un moment incitant marţi seară


Nicole Kidman are patru copii, Isabella, în vârstă de 21 de ani, şi Connor, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, Tom Cruise, şi Sunday, în vârstă de 6 ani, şi Faith, în vârstă de 3 ani, cu actualul său soţ, Keith Urban.

Naomi Watts, care s-a făcut remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, cu rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

În 2013, a jucat rolul prinţesei Diana în filmul omonim regizat de Oliver Hirschbiegel.

În februarie, actriţa a declarat, pe covorul roşu de la gala de decernare a premiilor Oscar, că, de obicei, se înfometează înaintea unui eveniment de gală. "Mi-este foarte foame în zile ca aceasta, când de obicei mă înfometez...", a declarat Naomi Watts, într-un scurt interviu acordat pe covorul roşu de la cea de-a 87-a ediţie a premiilor Oscar care a avut loc duminică, la Los Angeles.

Naomi Watts şi Liev Schreiber au o relaţie care a început în anul 2005 şi au împreună doi fii - Alexander, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.

Actriţa australiană, care are şi cetăţenie britanică, a avut o relaţie cu regizorul Stephen Hopkins în anii '90 şi cu actorul Heath Ledger din august 2002 până în mai 2004.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 18 Iun 2015, 03:51
    Perversele

    Toate lesbienele corupătoare vă fascinează, ca atunci când Madonna i-a băgat în public limba-n gură lui Britney Spears.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod