Minunea salvării lui Gabriel Cotabiță. Cine sunt medicii care l-au readus la viață?

Gabriel Cotabiță a fost transferat, pe 16 mai, de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare, după cum a declarat medicul Dana Safta.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca au anunţat, printr-un comunicat de presă, că Gabriel Cotabiţă are stare generală bună şi se alimentează oral. „Pacientul se află în stare generală bună, echilibrat respirator şi hemodinamic, cu mobilitate prezentă şi se alimentează oral. A fost transferat la Spitalul Elias pentru tratament de specialitate şi recuperare complexă“, se arată în comunicatul Spitalului Floreasca.

Surse medicale au precizat, pentru Mediafax, că Gabriel Cotabiţă are nevoie de recuperare logopedică şi motorie, incluzând kinetoterapie şi fizioterapie.

Cotabiţă va sta internat în Clinica de Recuperare Medicală de la Spitalul Elias, condusă de profesor dr. Mihai Berteanu.

Imediat după ce Gabriel Cotabiță a fost mutat la Spitalul Elias, fetele artistului au postat pe Facebook un mesaj prin intermediul căruia le mulțumeau tuturor medicilor care au avut grijă de tatăl lor până acum.

„Mulțumim întregii echipe a Spitalului Floreasca care a fost alături de noi trup și suflet și în special medicilor deosebiți care l-au ajutat pe tata să ajungă până în acest punct al refacerii sale: Prof.
Dr. Ioana Grințescu, dna Dr. Cristina Teodorescu și în mod deosebit Prof. Dr. Viorel Poalelungi și dnei. Dr. Dana Pavelescu.

Continuăm drumul alături de o echipă excepțională a spitalului Elias, care îl va ghida și sprijini pe tata pe parcursul procesului de recuperare“
, a fost mesajul postat de fetele artistului pe celebra rețea de socializare.

18 Iunie 2015
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eta pe 19 Iun 2015, 17:59
    diferentiere ingrijire pacient oarecare si pacient Cotabita

    Mare dreptate are Daniel. Daca Cotabita era un oarecare, un om simplu si fara bani, nici un medic nu s-ar fi dedicat asa si era mort si neingropat pana acuma. Spun asta dpdv al omului patit care si-a pierdut tatal din neglijenta medicilor, care int perioada sarbatorilor Pascale erau foarte piosi si patrunsi de petrecerea sarbatorilor, uitand sa de-a prim ajutorul unui OM care a fost si el candva sus, dar care la prezentul de atunci era un simplu cetatean al Romaniei de kkt. Bine zice Daniel "Al naibii ipocriti mai sunteti.", dicton valabil si pentru medicii din Romania care indifferent cat ar incasa legal, SPAGA ramane tot spaga.

    1
    0

  • Daniel pe 18 Iun 2015, 15:23
    Rugaciune = 0

    Unul dintre 1000 aflat in aceasta situatie, cu toate rugaciunile, popi, moaste sau ce naiba mai are religia scapa, iar restul 999 mor. De ce? "Fiindca asa a vrut Dumnezeu?" Pai daca asa a vrut Dumnezeu sa-l salveze pe Cotabita de ce credeti ca rugaciunile l-au ajutat? ca doar chiar daca nu va rugati tot se facea vointa Lui. Pe naiba minune, a avut un corp rezistent. Fara frica ca daca era un om simplu in locul lui era mort de cum ajungea in spital. Al naibii ipocriti mai sunteti.

    1
    3

  • JUSTIN pe 18 Iun 2015, 15:12
    SALVARE GABRIEL COTABITA =RUGACIUNE

    Toata stima si respectul doctorilor. Dar salvarea lui se datoreaza rugaciunii in mod special. Mii de oameni s-au rugat pentru el si mai ales mama lui. El sa ia seama cum isi traieste viata de acum incolo...si noi toti; caci întâlnirea cu Hristos este la o aruncatura de bat pentru fiecare

    7
    2

  • Raul pe 18 Iun 2015, 13:38
    Medicii???

    Am urmarit subiectul cu pricina si am retinut faptul ca medicii spuneau ca nu se mai poate face nimic si explicau de ce. Rugaciunile facute de preotii adusi la el, ale familiei, prietenilor, ale simpatizantilor si ale nesimpatizantilor l-au induplecat pe Cel care da viata. Apoi a fost increderea fiicei care a cerut insistent ca acesta sa nu fie deconectat de la aparate. Este inca un exemplu pentru noi toti ca Dumnezeu exista si ca trebuie mereu sa apelam la El si sa ne inchinam lui in duh si in adevar. Iti multumim Doamne! Ma bucur kostynson ca mai sunt oameni ca tine.

    2
    3

  • kostynson pe 18 Iun 2015, 08:41
    Cine poate da viata...

    Medicii au un mare aport in atentia lor si in grija data unui pacient, deloc de neglijat! Insa cine poate sa tina in viata in momentul in care nici mdicii nu mai pot face nimic, cand isi vad limitele stiintei si capacitatii lor...?! Numai Dumnezeu mai poate face ceva si El trebuie onorat cu adevarat... Ma intreb acum cine a indrumat pe cei care au spus ca nu stiu prin ce mijloace "spirituale" si cu forta mintii l-au intalnit pe Cotabita si au transmis tuturor cum ca "el si-ar fi incheiat misiunea pe pamant"? Astfel de organisme si organizatii ar trebui sa dea de gandit si chiar scoase in afara legii, pentru simplul fapt ca prezinta pericol de inselare si pot face atingere la viata celor din jur!

    5
    2

  • Pârvu Nicolae pe 18 Iun 2015, 08:09
    Informare

    Vreau să știu despre ce a ce ar trebui sa lucrez! Am o vîrsta înaintată , dar mi-ar prinde bine mi-ași omorâ timpul care mi-se pare că trece greu. Trebuie să stiu ce fac, ca nu știu engleza și nici să fac programe pe calculator dar eu transmit ol live slujba la o biserica unde merg si înregistrez, iar înregstrările le încarc pe youtube, asta numai dumineca în rest nu am ce mai face. Aștept o descriere a ce trebuie să știu să fac. N.P.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod