Scarlett Johansson are un nou tatuaj: Vezi ce şi-a făcut!

Actriţa în vârstă de 27 de ani a mers la atelierul unui cunoscut artist parizian şi l-a rugat să-i aplice un model care speră să-i aducă noroc. Scarlett şi-a ridicat apoi bluza pe stradă, dezvăluind noua sa "achiziţie": o potcoavă!

 

Scarlett Johansson şi-a extins colecţia de tatuaje. De data aceasta, vedeta a ales o potcoavă, simbol al norocului, însoţită de inscripţia "Lucky you". Ea şi-a ridicat bluza gri, dezvăluind noul tatuaj, realizat pe partea dreaptă a toracelui.



Aflată la Paris, actriţa a profitat săptămâna trecută de timpul liber şi a mers la atelierul lui Fuzi Uvtpk, un artist specializat în tatuaje şi grafitti.

Scarlett a fost atrasă de stilul acestuia după ce a văzut o expoziţie a lui, la Le Salon, relatează cotidianul britanic Daily Mail.


Vedeta are mai multe tatuaje în diferite părţi ale corpului. La începutul acestui an, ea a dezvăluit un tribut adus New York-ului - un tatuaj în formă de brăţară pe încheietura mâinii drepte.

Scarlett şi-a făcut apoi un tatuaj şi pe interiorul mâinii stângi, un soare care răsare deasupra mării, în timp ce pe glezna dreaptă are două cercuri întretăiate, într-unul dintre acestea fiind înscrisă litera A.



Scarlett Johansson a declarat că tatuajele o fac să se simtă fericită, dar preferă ca semnificaţiile lor să rămână private, notează Daily Mail.



În octombrie, actriţa a surprins din nou cu aspectul ei fizic. Recunoscută pentru părul ei blond natural şi pentru stilul clasic adoptat, care i-au adus numeroase nominalizări pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, Scarlett Johansson a acceptat să renunţe la imaginea sa ingenuă şi s-a transformat complet pentru coperta revistei W Magazine. Ea a adoptat un look gotic, pentru a ilustra anii '90, scrie Daily Mail.

Actriţa este aproape de nerecunoscut, avand părul vopsit în nuanţe de alb şi negru, asemănător celui al personajului Cruella de Vil, dar şi cercel în nas. Aspectul de "fată rea" este accentuat de machiajul strident şi de numeroasele inele afişate, notează agenţia Mediafax.

Pe plan profesional, Scarlett Johansson înregistrează o ascensiune importantă. Ea va reveni pe Broadway, unde va interpreta personajul Maggie din spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte/ Cat on a Hot Tin Roof", un rol făcut celebru pe marele ecran de actriţa Elizabeth Taylor. Piesa, regizată de Rob Ashford, va avea premiera în ianuarie 2013.
Scarlett Johansson a câştigat deja un premiu Tony, în 2010, pentru rolul din piesa "Vedere de pe pod/ A View From A Bridge", de Arthur Miller, cu care şi-a făcut debutul pe Broadway.

Vedeta a încheiat şi filmările pentru lungmetrajul "Under The Skin", de Jonathan Glazer şi pentru pelicula "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", un film despre realizarea horror-ului clasic "Psycho", în care ea interpretează rolul actriţei Janet Leigh.

Foto: Hepta / Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • heba pe 8 Nov 2012, 13:07
    asta-i cu capu'

    ce-s cu mazgalelile alea pe ea?!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod