Sărutul de adio: Ultimele poze făcute de Marilyn Monroe înainte de a muri

Marilyn Monroe, una dintre cele mai frumoase femei din istorie


Într-un alt articol, publicat de Daily News, Barris a dezvăluit că prima poză i-a făcut-o pe plajă, în timp ce vedeta era acoperită cu o pătură. "<<Asta e numai pentru tine, George>>, mi-a spus și a făcut semnul unui sărut spre mine. Asta e ultima poză pe care i-am făcut-o", a povestit el.

Șase imagini sunt în vânzare, iar alte două se află într-o casă din Hollywood. Alte șase poze realizate de fotograful Bert Stern, în iunie 1962, publicate în revista Vogue, sunt, de asemenea, de vânzare.

Fotografiile lui Stern s-au consacrat de-a lungul timpului drept ultimele poze cu Marilyn Monroe, deși cel care avea asemenea imagini era, de fapt, Barris, scrie Daily Mail.

"Bert Stern a făcut o ședință foto cu Marilyn Monroe, pentru revista Vogue, în iunie 1962, despre care toată lumea spune că a fost ultima. Imaginile pe care el le-a făcut au devenit simbolice. Marilyn era cea mai mare vedetă din lume atunci, iar fotografiile lui Stern erau foarte reușite. Ceea ce se știa mai puțin era faptul că un alt fotograf, George Barris, a făcut o serie de imagini intime cu Marilyn, la câteva săptămâni după ședința lui Bert Stern, deci tehnic vorbind, acestea sunt ultimele ei poze de studio", a explicat Rachel Pearl, director de fotografie la galeriile New York Heritage.

Potrivit Daily Mail, pozele lui Stern, inclusiv una în care actrița apare pozată goală în pat, s-ar putea vinde la prețuri cuprinse între 3.500 și 8.000 de dolari fiecare, notează publicația amintită.

"Marilyn Monroe transcede generațiile și atrage o gamă largă de colecționari.

Ea răzbate dincolo de timp, iar piața fotografiilor sale este foarte puternică. Marilyn a fost un simbol și mulți oameni au fotografiat-o, dar aceste imagini sunt cele mai bune", a mai spus specialistul citat.

Licitația online va dura șase zile, în perioada 10-15 martie.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod