Russell Crowe

Russell Crowe face lumină: Se însoară cu văduva lui Steve Irwin?

Russell Crowe Terri Irwin
Despre Russell Crowe şi Terri Irwin s-a tot scris în Australia că ar fi împreună, dar nu a apărut nicio dovadă


"Există un motiv pentru care ei sunt atât de compatibili - niciunul nu se aştepta că-şi va găsi din nou dragostea", a mai spus persoana citată, adăugând că cei doi se vor căsători într-o ceremonie mică, intimă, până la sfârşitul anului 2018.

Contactat de Daily Mail, un reprezentant al Australian Zoo, înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa, s-a declarat amuzat de aceste informaţii, precizând că Terrri şi Russell nu formează un cuplu şi nu au cum să oficializeze ceva ce nu există.

"Russell Crowe e un vechi prieten al familiei Irwin şi din această cauză se tot spune, de ani buni, că ar fi implicat într-o relaţie cu Terri, dar nici vorbă de aşa ceva”, a spus oficialul de la grădina zoologică australiană înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa.

Despre Terri şi Russell s-a tot zvonit că sunt împreună. New Idea a scris şi în luna mai că ei nu-şi mai pot ascunde dragostea. Un reprezentant al Australian Zoo a râs atunci, spunând că Terri va fi flatată la auzul acestei veşti.


Articolul susţinea că vecinii l-au văzut pe jumătate dezbrăcat pe Russell în balconul casei lui Terri, o proprietate în valoare de 3 milioane de dolari din Sunshine Coast, şi chiar i-a salutat pe trecătorii care l-au recunoscut.

"Adevărul ei se află în etape similare din viaţa lor şi au atâtea în comun - copii, iubire, au cariere importante. Era o chestiune de timp până când urmau să se îndrăgostească", a spus sursa citată de revista New Idea.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod