Russell Crowe si Terri Irwin

Văduva lui Steve Irwin, „vânătorul de crocodili“, pe punctul de a se căsători cu Russell Crowe?

Terri Irwin, văduva celebrului Steve Irwin cunoscut drept "vânătorul de crocodili" nu mai vrea să ascundă relaţia sa cu Russell Crowe, ba chiar vor să facă nuntă.

Zvonurile referitoare la o relaţie infiripată între Russell Crowe şi văduva prietenului său bun, Steve Irwin, se pare că încep să se adeverească, iar cei doi chiar şi-au propus să facă o nuntă restrânsă în 2018, scrie publicaţia britanică DailyMail.

"Gladiatorul" Russel Crowe i-ar fi cucerit inima şi a făcut-o să iubească din nou, după ce au trecut 10 ani de la moartea celebrului său soţ, regretatul realizator TV supranumit "Crocodile Hunter" ("Vânătorul de crocodili").

Zvonurile legate de o relaţie care s-ar fi înfiripat între ei au mai apărut la începutul anului, însă reprezentanţii celor doi le-au infirmat. Însă acum un site australian, New Idea, scrie că cei doi s-au săturat să se mai ascundă și chiar au în plan o nuntă pentru finalul anului 2018. Mai precis, Terri Irwin și Russel Crowe, ambii în vârstă de 52 de ani, vor să se căsătorească în cadrul unei ceremonii intime.


O sursă din anturajul lui Russell Crowe susţine că cei doi sunt împreună de mai multă vreme. "Dacă îi vezi îţi dai seama că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt de foarte multă vreme.

Bineînţeles că Russell a trecut printr-o perioadă extrem de dureroasă după divorţul de soţia lui Danielle (din 2012), iar Terri ştie exact ce simte el, deoarece încearcă de ceva vreme să găsească pe cineva care să se ridice la nivelul fostului său soţ, Steve. S-au convins cu timpul că sunt extrem de compatibili, deşi nu se mai aşteptau să mai găsească încă o dată marea dragoste", a declarat sursa din anturajul actorului.

Russel Crowe si Terri Irwin
Terri şi Russell s-ar fi îndrăgostit după ce actorul a divorţat de soţia lui, Danielle (fotografie dreapta), în 2012


Cu toate acestea, un reprezentant al Australian Zoo, contactat de Daily Mail, s-a amuzat la aflarea acestor informaţii precizând că Terrri şi Russell nu formează un cuplu şi nu se pune probleme ca aceştia să oficializeze ceva ce nu există. "Russell Crowe este un vechi prieten al familiei Irwin şi din această cauză se tot spune, de ani buni, că ar fi implicat într-o relaţie cu Terri, dar nici vorbă de aşa ceva”, au spus cei de la Australian Zoo, grădina zoologică australiană înfiinţată de Steve Irwin şi moştenită de familia sa.



Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod