Hollywood: 5 vedete care au murit în mod stupid. Află cum au sfârşit!

Moartea vine în diverse forme. De la accidente stupide, la boli necruţătoare, moartea nu face diferenţa între oameni obişnuiţi şi vedete, între bogaţi şi săraci. Deşi au trăit pe picior mare, şi-au găsit sfârşitul prin metode nu tocmai demne. Iată 5 dintre vedetele care părăsit această lume în moduri stupide.
1 din 6

David Carradine

În 2009, actorul din "Kill Bill" a fost găsit mort într-un dulap din Bangkok, Thailanda. David Carradine a murit spânzurat la vârsta de 72 de ani, dovezile de la faţa locului ducându-i pe anchetatori cu gândul la practici sexuale sado-maso. Rezultatul autopsiei a stabilit că autoasfixierea de natură erotică a reprezentat cauza decesului. Corpul actorului a fost descoperit de o cameristă, în dulap, având o sfoara în jurul gâtului şi a organelor genitale. După moartea suspectă a actorului, două dintre fostele sale iubiri au declarat presei că acesta avea plăceri mai puţin obişnuite în dormitor. Vedeta încercase tehnica autoasfixierii erotice, o practică riscantă, care face victime anual. O altă celebritate care a murit din acelaşi motiv este fostul solist al trupei INXS, Michael Hutchence.

Actorul care a devenit celebru pentru filme precum "Kung Fu" şi "Kill Bill", s-a născut într-o familie de actori, care îi include pe tatăl său, actorul John Carradine şi pe fratele său Keith Carradine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod