Lectii de dans pentru mama si bebe

Dansul împreună cu bebeluşul ajută mămicile să-şi revină rapid la forma de dinainte de sarcină, iar pe cei mici, să se apropie de mamă, să se dezvolte armonios, pe ritmuri muzicale, încă din a şasea săptămână de viaţă. Dansând cu bebeluşii lor, mămicile îşi pot exprima cel mai frumos sentiment de iubire,  se relaxează şi reintră în formă elegant, în cel mai plăcut mod: în ritmul muzicii, împreună cu bebeluşii lor. Personalul este specializat, astfel că, în timp ce mămicile îşi desfăşoară lecţia de dans, bebeluşii au parte de asistenţă profesionistă.

Edelweiss Center este clubul de dans cu cea mai mare varietate de stiluri oferite la standarde de înaltă calitate, având comunități de prieteni de toate vârstele. Edelweiss Center este singurul club de dans din România care oferă cursuri de dans mamă – bebe, fiind totodată şi singurul club care oferă lecţii de dans pentru seniori, astfel că, aici, bunicii pot dansa împreună cu nepoţii.

Dansul aduce multiple beneficii pentru copiii de toate vârstele: creează o condiție fizică excelentă, sporește capacitatea de concentrare, oferă relaxare și distracție, ajută la dezvoltarea abilităților sociale, dezvoltă încrederea în forțele proprii și stima de sine, îi învaţă să devină responsabili, să asculte, să-și ajute echipa la nevoie, să îi încurajeze pe ceilalți, să-şi îmbunătățească memoria. La Edelweiss Center, copiii se dezvoltă prin pași de dans și ritmică, având parte astfel de o pregătire variată și distractivă, îmbunătățindu-şi abilitatea de coordonare. Tot în cadrul clubului, copiii practică învățarea prin joc, muzică, lucru în grup, formându-şi echipe de prieteni.

Copiii, în ziua de astăzi, au puține activități care să le dezvolte creativitatea, muzicalitatea, armonia, simţul artistic.

Ei au nevoie de dans şi de jocuri care să le îmbunătăţească memoria, expresivitatea și care să îi ajute să își identifice cu ușurință stările emoționale. Prin dans, teatru şi joc, copilul se dezvoltă echilibrat și productiv, cu efecte vizibile atât acasă, cât și la școală. Prin dans, actorie şi jocuri, memoria, atenţia, creativitata, personalitatea și caracterul copilului vor fi dezvoltate şi consolidate”, a adăugat Ruxandra.

Edelweiss Center sărbătorește deschiderea celei de-a patra locaţii a clubului, din Strada Grigore Alexandrescu nr. 66 – Piaţa Victoriei, odată cu împlinirea a 8 ani de la înfiinţarea centrului de dans. Edelweiss Center este afiliat la Federația Română de Dans Sportiv şi îşi desfăşoară activitatea în patru locații din București (noul sediu din Piaţa Victoriei - Strada Grigore Alexandrescu nr.

66, Republica - Cora Pantelimon, Dorobanți - Căderea Bastiliei, Berceni - Șos. Olteniței).

Am ales această nouă locaţie din dorinţa de a fi cât mai aproape de public, de a oferi bucureștenilor, în continuare, un stil de viață sănătos şi plin de armonie, prin dans”, a spus Ruxandra Enăceanu – Tudoraș, antrenor şi arbitru de dans sportiv, fondator și manager al Clubului de Dans Edelweiss Center.
Edelweiss Center oferă cursuri de dans variate pentru copii și adulți, profesionişti şi amatori, cuprinzând diferite stiluri, de la clasic, la modern, lecții de dans pentru dansul mirilor, spectacole și animație prin dans în cadrul evenimentelor.

Ruxandra Enăceanu – Tudoraș, fondator și manager al Clubului de Dans Edelweiss Center, a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București, Școala Națională de Antrenori din cadrul CNFPA şi este antrenor și arbitru acreditat de Federația Română de Dans Sportiv.

Locații: EDELWEISS CENTER - Piața Victoriei -  strada Grigore Alexandrescu nr.

66; EDELWEISS CENTER - Republica (Cora Pantelimon) - Str. Magnetului 1-3, Școala nr. 67; EDELWEISS CENTER – Dorobanți
Str. Căderea Bastiliei 56 – 58 (colț cu Slătineanu), etaj 1, (Afterschool Kinderlachen); EDELWEISS CENTER – Berceni; Sos. Olteniței nr. 125B, sala demisol.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod