România mondenă: 5 femei celebre care s-au îmbogăţit de pe urma foştilor parteneri

Au avut relaţii de durată, iar odată ce s-au despărţit unii dintre ei au rămas cu o parte din avere, din simplul motiv că partenerii s-au descurcat în afaceri. Printre vedetele care au avut noroc chior se află Mihaela Rădulescu şi Vica Blochina.
1 din 6

Mihaela Rădulescu este mândră că trăieşte pe banii lui Elan Schwartzenberg

Recent, Mihaela Rădulescu a lansat un atac dur pe Facebook la adresa celor care se iau de ea pentru că trăieşte la Monte Carlo pe banii lui Elan Schwartzenberg.

„Aud şi azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soţ. Măi fetelor, aşa e normal, aşa e legal, aşa e de bun simţ! Iar bărbaţii care ştiu să aibă grijă de fostele lor soţii sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat nişte bărbaţi, nu nişte imitaţii“, a fost mesajul Mihaelei.
5 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gino.sicily pe 5 Sep 2013, 22:39
    lehamite

    daca era o femeie adevarata statea in romania si isi lua absolut orice critica. in felul asta a fugit acolo departe de ochii presei si de ochii lumii ...pe faceboook chiar si aici toti si toate ne dam cu parerea...iar parerea mea este ca pe langa faptul ca profita din plin de banii altuia, mai este si o lasa!!!!HUUUUUAAAA!!!

    4
    1

  • gino.sicily pe 5 Sep 2013, 22:35
    lehamite

    ma fratilor!!!.....daca Baragladina asta da lectii si sfaturi cum se traieste in montecarlo pe banii altuia iar prin asta este un exemplu de urmat si pentru alte profitoare atunci.... sa ma scuzati dar cine sunteti de acord cu ea SUNTEF´TI LA FEL NISTE BARAGLADINE

    4
    1

  • kiki pe 5 Sep 2013, 07:21
    adevaruri

    Are dreptate 'doamna',sunteti imbecile cele ce pierdeti timpul sa-i vedeti poze din perioada de glorie,cand cu asta si-a atras sotii...cititi...despre viata din Monaco..despre ce copil are...despre ce vise erotice cu Vladau si alti 'cai'...Saraca fata bogata,asta va face de acum...va trai o viata 'implinita' pe Facebook !

    7
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod