Relaţia dintre Bianca şi Victor Slav e pe muchie de cuţit. Cum a început şi unde se va termina?

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Media Pro, acolo unde au filmat, anul trecut, o ediţie specială de Sărbători. De la o simplă prietenie până la o relaţie în adevăratul sens al cuvântului a fost doar un pas, iar în toamna acestui an cei doi s-au căsătorit.

Despre Bianca şi Victor Slav s-au scris pagini întregi, iar despre viaţa lor de cuplu s-ar putea scrie chiar şi o carte, care cu siguranţă s-ar vinde foarte bine, aşa cum se vinde şi imaginea Biancăi Drăguşanu. După ce au anunţat public că formează un cuplu, Bianca şi Victor au fost urmăriţi la tot pasul de paparazzi, lucru care l-a deranjat la început pe Victor, însă Bianca Drăguşanu se simţea ca peştele în apă, fiind obişnuită că acest lucru. Mai mult de atât, se spune chiar că Bianca îi chema de multe ori pe paparazzi să o fotografieze, în dorinţa ei nebună de a fi mereu în centrul atenţiei.

Mediatizarea relaţiei i-a făcut pe cei doi iubiţi să apară tot mai des la evenimente mondene, fiind practic de nedespărţit. Anunţul că în toamna acestui an urmează să se căsătorească a venit pe neaşteptate, iar fosta iubită a lui Victor Slav, Anda Adam, a căzut în depresie. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, care dintr-un fotbalist născut talent, a murit speranţă, cum se spune în lumea sportului.

Iniţial, atât despre relaţia lor în sine, cât şi despre nuntă, lumea a spus că nu poate fi vorba decât despre o strategie de marketing bine pusă la punct, însă când Bianca a îmbrăcat rochia de mireasă şi a devenit doamna Slav, gurile cârcotaşilor s-au închis. Însă nu pentru mult timp, deoarece la nici o lună de la nuntă au apărut primele informaţii potrivit cărora cuplul urmează să se destrame.



Faptul că Bianca a fost plecată de mai multe ori din ţară fără soţul ei a dat apă la moară cârcotaşilor, iar în urma zvonurilor potrivit cărora vedeta a făcut un avort, apropiaţii lui Victor Slav au afirmat că acestuia nu i-a picat deloc bine vestea că soţia lui nu păstrează copilul.

Jurnaliştii de la Cancan scriu însă că Bianca Drăguşanu a făcut avort din cauza Andei Adam, care a reluat legătura cu Victor Slav, cei doi foşti iubiţi vorbim despre faptul că ar dori să plece împreună în lume. „Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: 'Ce faci, ești ok? Nu mai suport presiunea. Îmi vine să plec în lume!'. Eu i-am răspuns că și eu vreau același lucru! Probabil, asta a găsit Bianca în telefonul lui“, a spus Anda Adam. Culmea este că relaţia dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu a început tot în urma unor mesaje trimise de Anda Adam. La acea vreme, Bianca avea o relaţie cu Adrian Cristea, în al cărui telefon Bianca a găsit mai multe poze sexy cu Anda Adam, iar în dorinţa de a se răzbuna pe aceasta, Bianca Drăguşanu a ales să se iubească cu Victor Slav.

Relaţia dintre Bianca şi Victor Slav pare să nu ajungă nicăieri, iar după ce apropiaţii celor doi au spus că se va ajunge cât de curând la divorţ, acum jurnaliştii de la România TV anunţă că au intrat în posesia unui contract semnat de Bianca şi Victor, act în care scrie clar că în luna ianuarie cei doi vor divorţa.

„Noi l-am întrebat încă din vară de ce se căsătoreşte cu Bianca atât de repede. Nu a vrut să ne dea detalii, a spus doar că se iubesc şi că vor face nunta în octombrie. El ne-a asigurat că nu divorţează şi că nu îşi doreşte asta. Noi suntem siguri că divorţul este imminent, iar în gaşca noastră de prieteni nimeni nu le-a dat mai mult de şase luni de mariaj“, a spus un apropiat al lui Victor Slav, pentru Cancan.

27 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod