Puneţi ceva pe ea! Kim Kardashian a pozat din nou dezbrăcată

Fotografia publicată de ziarul britanic Daily Mail a fost eliminată ulterior de pe site-ul publicației


Aceasta nu este singura fotografie controversată din şedinţa foto. Într-o altă imagine, Kim stă aplecată, cu posteriorul gol către obiectiv, în timp ce fumează un trabuc.

Potrivit Daily Mail, fotografiile au fost realizate de Steven Klein pentru numărul de primăvară-vară, care va intra pe piaţă pe 9 februarie. În imaginile difuzate oficial, Kim apare în ipostaze provocatoare, de asemenea. Într-un dintre acestea, ea stă întinsă pe marginea unei piscine, într-un costum de baie Prada înflorat, îmbrăţişată de o păpuşă gonflabilă. În alte cadre, ea stă pe o saltea sau într-o cabină telefonică, acoperită doar cu o haină. "Uneori e bine să păstrăm puţin mister, aşa cum apare Kim în imaginile făcute de Steven Klein, în care ea se ascunde sub o haină", a spus editorul şef al revistei, Katie Grand.

Până la publicarea şedinţei foto, pictorialul nud realizat de Kim Kardashian pentru revista Paper rămâne cel mai explicit mod în care ea şi-a prezentat corpul. Imaginea de pe copertă, în care îşi etala posteriorul care a făcut-o faimoasă, a făcut înconjorul planetei, fotografiile având un succes imens pe internet, unde utilizatorii au realizat chiar şi parodii după imagini, notează Mediafax.

În noiembrie anul trecut, Kanye West a declarat că vrea să pozeze gol alături de Kim, inspirat de pictorialul nud realizat de soţia sa pentru revista Paper, rapperul dorind ca fotografiile să îi înfăţişeze îmbrăţişaţi.

Potrivit unei surse citate de revista OK!, cântăreţul a fost foarte încântat de fotografiile nud în care apare soţia sa. West, în vârstă de 37 de ani, a furnizat chiar şi ideea pictorialului pe care şi-l doreşte cu soţia sa: cei doi vor fi fotografiaţi goi, "într-o îmbrăţişare plină de dragoste". Rapperul american a spus că vrea ca imaginile să fie apoi publicate în presă, iar evenimentul ar urma să fie sărbătorit printr-o petrecere.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod