Dietă: 5 trucuri simple ca să-ţi faci mâncarea mai sănătoasă

Foloseşte mai des cuptorul în defavoarea tigăilor care-ţi permit doar să prăjeşti ingredientele în ulei! Descoperă sfaturi utile!
Vrei să mănânci mai sănătos, dar nu ai idee de unde să începi? Iată câteva trucuri care te pot ajuta să începi cu dreptul şi să te ţii de planul pe care ţi l-ai propus:


1. Foloseşte cuptorul mai des!


În loc să apelezi la prăjelile în tigaie poţi să te foloseşti mai mult de cuptor. Legumele sau carnea vor avea un gust minunat şi nu trebuie să îţi petreci timpul lângă ele. Stropeşte legumele tale preferate cu ulei de măsline şi condimente, după care se lasă la cuptor 45 de minute.
Astfel poţi să scapi de pofta de cartofi prăjiţi şi să îi pui la cuptor. Vei fi surprinsă de gustul lor senzaţional!


2. Foloseşte steamer-ul!


Fie apelezi la un aparat cu abur, fie optezi să pui apă de un deget într-o oală, o lasă să fiarbă şi apoi pui legumele preferate sub capac câteva minute. Este o metodă perfectă şi rapidă pentru a face o garnitură sănătoasă. Broccoli, conopida, mazărea, morcovii şi fasolea verde sunt delicioase dacă sunt preparate în acest fel.
Astfel poţi să decizi singură dacă ai nevoie de ulei şi alte condimente preferate.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dima nicolae pe 6 Feb 2015, 09:56
    info

    rog detalii. multumesc

    0
    0

  • Nicol pe 6 Feb 2015, 09:07
    .....

    Atatea absurditati, de cand si pana cand branza de vaci, oaie, capra nu e un aliment sanatos? O fi mai buna "branza" din soia... asa ceva sa creada prostul. Apoi untul din smantana pasteurizata , nici asta nu e bun ci o fi mai bun cele de arahide, cocos, etc? Acest articol a fost scris de un ticnit sau o persoana adepta unei alimentatii absurde. Va rog sa nu dezinformatii oamenii. Cine spune ca produsele lactate nu sunt sanatoase? In privinta modului de a gati mancarea la cuptor sau steamer sunt de acord cu d-voastra.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod