Proaspăt căsătoriți: Brad Pitt și Angelina Jolie, cu verighetele la vedere

Cei doi actori și copiii lor au sosit sâmbătă la Nisa, de unde s-au îndreptat spre castelul pe care îl dețin


"Este foarte amuzant felul în care copiii îşi imaginează cum va fi nunta noastră. Ei vor fi, cumva, organizatorii nunţii. Va fi un fel de nuntă Disney sau o nuntă-paintball - una dintre ele! Avem personalităţi diferite în familie. Cu toţii au nişte opinii foarte puternice. Va fi distractiv. Acesta este cel mai important aspect. Atunci când ne vom căsători, aceea va fi o zi mare pentru familia noastră", a adăugat Angelina Jolie.

2013anul în care Angelina Jolie a suferit operația de dublă mastectomie
Actriţa a vorbit şi despre felul în care Brad Pitt a sprijinit-o după dubla mastectomie pe care a suportat-o în 2013 şi în procesul de recuperare care a urmat după acea intervenţie medicală: "Am trecut prin multe lucruri împreună.
Asta ne-a apropiat şi mai mult, iar acest lucru cred că se întâmplă adeseori atunci când doi oameni cresc împreună o familie."


2014 este un an excepţional pentru celebrul cuplu hollywoodian, întrucât Brad Pitt filmează un nou lungmetraj realizat cu un buget impresionant, drama despre Al Doilea Război Mondial intitulată "Fury", iar Angelina Jolie filmează cel de-al treilea proiect regizoral al ei, intitulat "Unbroken", notează agenția Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod