Proaspăt căsătoriți: Brad Pitt și Angelina Jolie, cu verighetele la vedere

Brad Pitt a fost fotografiat cu verigheta pe deget, la un eveniment de promovare a noului său film


Cuplul a obţinut autorizaţia de căsătorie de la un judecător din statul american California, care a călătorit apoi în Franţa pentru a oficia ceremonia de nuntă.

9ani a împlinit relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie
Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ceremonia a fost atât de discretă, încât fratele actorului, Doug Pitt și sora lor, Julie Neal, nu au fost prezenți. "Îl las pe Brad să se ocupe de declarații, e mai bine așa", a spus Doug (47 de ani), aflat acasă, în Springfield, Missouri.
De asemenea, nu se știe dacă părinții starului, Jane și William, au fost la nuntă. Contactat de presă, tatăl lui Brad a refuzat să comenteze.

Nici tatăl Angelinei, cunoscutul actor John Voight, nu a știut că fiica lui s-a căsătorit. "Foarte drăguț", a comentat el scurt pentru Inside Edition când i s-a dat vestea.

George Clooney, prieten foarte bun cu Brad Pitt, i-a felicitat pe cei doi actori: "Ce veste bună! Sunt foarte fericit pentru Brad și Angie și pentru întreaga lor familie", a declarat starul pentru Entertainment Tonight.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod