Pro TV. Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cine se iubeşte, cine se urăşte?

de Iulian Ioncea, 3 Martie 2015

Emisiunea momentului în România este, de departe, „Sunt celebru, scoate-mă de aici“, milioane de telespectatori fiind seară de seară cu ochii pe Pro TV.

La începutul show-ului, toate vedetele păreau că se înţeleg bine, însă timpul a demonstrat că statul în jungla africană, de multe ori fără mâncare, le face pe celebrităţi să se certe. Prima ceartă care a avut loc la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ le-a avut ca protagoniste pe Gina Pistol şi Andreea Moldovan.

La mijlocul lunii februarie, chiar în cea de-a doua zi a show-ului de la Pro TV, Andreea Moldovan a ironizat-o pe Gina Pistol, afirmând că aceasta deja nu mai ştie care este rolul ei în emisiune. Deşi fosta „casnică“ de la MasterChef a sperat că Gina nu o va auzi, aceasta din urmă era aproape de Andreea şi a reacţionat imediat.

„Andreea, mai devreme ai zis o chestie pe care nu ai vrut să o aud, dar am auzit-o şi m-a deranjat. Ai vrut să faci o glumă şi te-ai referit la mine. Dacă ai ceva să-mi spui, spune-mi în faţă şi nu mă subestima. Dacă vrei să faci o glumă, fă-o în faţa mea, că ştiu să-ţi răspund. Eu par tâmpită aşa, dar nu sunt deloc. Eu nu calc pe cadavre să ajung undeva“, a fost replica Ginei Pistol.

În conflictul dintre Gina Pistol şi Andreea Moldovan a intervenit şi Elena Lasconi, lăsând să se înţeleagă că nici ea nu o are la inimă pe soţia lui DJ Optick. „Nu e doar Gina în vizor. Andreea comentează răutăcios tot timpul şi la adresa lui Mihai Trăistariu.

Când are ocazia, ea vrea să ţi-o facă“, a spus Elena.

„Dacă aş fi ironică, nu aş lăsa loc la interpretări. Nu mă interesează coaliţii, şuşoteli, bârfe“, s-a apărat Andreea Moldovan.Pus la zid încă de la începutul emisiunii, Mihai Trăistariu a reuşit să-şi pună în cap toţi colegii. La început, el a fost acuzat că este indolent, că se aranjează des şi mănâncă mult. Însă, la sfârşitul lunii februarie, artistul a refuzat să facă o probă, iar colegii l-au atacat.

„Mie nu-mi vine să cred că noi toţi ne spetim să aducem câteva stele ca să avem ce mânca şi pe el în doare undeva. Dacă el pleacă mâine, asta înseamnă că nu trebuie să se comporte aşa, să nu-l mai intereseze.

Dacă luam 12 steluţe ca să vă spăl pe toţi la fund ca pe bebeluşi, o făceam. Sunt dezamăgit de ceea ce a făcut. Chiar începusem să am remuşcări pentru că m-am purtat urât cu el“, a spus Dorian Popa.

„Doamna Merişoreanu  s-a răzgândit, nu mai pleacă până duminică. Eu plec mâine. Probabil că ea şi-a dat seama că face atmosferă în jurul ei şi a decis să mai stea. Mă enervează ăştia că îmi dau probe de făcut atunci când le spun că sunt obosit şi lihnit de foame“, s-a apărat atunci Trăistariu, care până la urmă a părăsit competiţia.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alexandru pe 6 Mar 2015, 14:10
  baba proasta

  baaa trezitivaaa ..ce dracu o votati pe scarba aia de baba si pe ruby...sunt inutili nu fac nimic..votati tot prostul

  0
  0

 • Elisa pe 4 Mar 2015, 21:35
  prostie de prost gust

  Emisiune mai prosteasca, mai rar

  1
  0

 • jorj pe 3 Mar 2015, 23:03
  celebritati

  Un ,,show" de tot rahatul !

  2
  1

 • florin pe 3 Mar 2015, 17:16
  "celebritati"

  Inca din (re)numele show-ului se pleaca de la o premiza nu doar gresita, ci de-a dreptul neavenita. Ma refer la faptul ca nu inteleg ce fel de "celebra" a fufa aia de Andreea Moldovan, care si la MasterChef s-a facut de tot rahatul. Ba chiar si Traistariu, care de mai mult timp e celebru doar pentru ca si-a implantat par...In rest, toata emisiunea este extrem de "palida", fara sare si piper, cu asa zisele "conversatii" intre participanti, care nu doar ca sunt de toata jena, dar se simte ca in mare parte sunt fabricate de scenaristi, ca sa nu mai amintesc de prezentatori. Cabral si Bobonete sunt absolut... inutili, fata haz si, mai ales fara har. Una peste alta, acest "show" este foarte departe de Survivor, de exemplu!

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod