Pro TV. Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cine se iubeşte, cine se urăşte?

La scurt timp după ce s-a laut de Mihai Trăistariu, Dorian Popa a reuşit şi el să ajungă să fie pus la zid de colegi. Acesta s-a certat mai întâi cu Alina Plugaru, căreia i-a spus că mai bine se prostitua, decât să apară în filme pentru adulţi. „Ce-i în capul fetiţei ăsteia? Are capul plin de tărâţe. Şi prostituţia e mai ok ca filmele XXX, măcar nu te ştie nimeni! Nu mi se pare ok să te f*ţi în filme. Da, mă uit la filme pentru adulţi, dar nu apreciez actorii. Te-am cunoscut şi mi-am schimbat părerea. Dacă tu erai mândră de ce-ai făcut, nu renunţai. Deci şi tu ţi-ai dat seama că ai greşit“, a spus Dorian.

La auzul acestor vorbe, Alina Plugaru a început să plângă şi a încercat să se apere, însă i-a fost greu să se exprime. „E trecutul meu, nu regret nimic! Spui asta pentru că nu mă cunoşti“, a răspuns vedeta.

După cearta cu Alina Plugaru, Dorian Popa a fost atacat, pe rând, de Gina Pistol, Ruby şi Elena Lasconi.

„Faci anumte chestii pentru cameră. Nu am zis că ești arogant“, a spus Gina.

„Mie mi se pare că ești arogant. Când suntem fără camere, ești mult mai simpatic. Când sunt camere ești mult mai agitat. Mi se pare deplasat că dai ordine“, a spus şi Ruby, care a fost completată de Elena Lasconi: „Totul se învârte în jurul lui. Justin Timberlake e nimic pe lângă Dorian de România. El a avut noroc cu Pro TV“.

Gina Pistol pare a fi însă campioana conflictelor din jungla africană. Pe lângă neînţelegerile cu Dorian Popa şi Andreea Moldovan, ea s-a certat şi cu Cătălin Moroşanu. „Aşa s-a făcut ea cunoscută, că a pozat în reviste pentru adulţi. Dacă nu poza în Playboy, nu o ştia nimeni. Bomba sexy a României. Ea vrea să fie văzută că a prezentat la nu ştiu ce emisiune, dar asta nu se poate.

Aşa poate vreau şi eu să fiu văzut ca unul care face stand-up comedy. Asta o va urmări toată viaţa“, a spus Moroşanu, iar acest lucru a deranjat-o pe Gina.

„Eu nu m-am f*tut pe bani. Am ales să pozez în Playboy ca să nu stau lângă un boşorog pentru bani sau să mă prostituez. Eu m-am făcut cunoscută şi prin faptul că am prezentat emisiuni. Nu poţi să zici că asta mă va urmări toată viaţa. Dacă veneam ca o doamnă aici, era altceva“, a răspuns vedeta.

Însă, pe lângă toate aceste scandaluri, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ există şi momente fericite. După ce a părăsit competiţia, Mihai Trăistariu a afirmat că în jungla africană s-a sărutat cu Gina Pistol.

„Experienţa din junglă a fost unică, nu am mai avut parte de ceva asemănător până acum şi nici nu cred că aş mai vrea.

Nu ştiu ce s-a văzut la televizor, însă eu vă pot spune că m-am înţeles foarte bine cu foştii parteneri de chin. Au fost şi probe aiurea, în urma cărora mi-am atras antipatia. Însă au fost şi scene care s-au tăiat la montaj. Spre exemplu, trebuia ales un cuplu care să se sărute preţ de 20 de secunde pentru a primi 30 de minute de muzică. A fost aleasă Gina, iar apoi, când a trebuit să fie ales băiatul, eu m-am retras din cadru ca să nu mă pună pe mine. Ce credeţi, m-au ales chiar pe mine. A venit Ginuţa şi mi-a dat un pupic, aşa scurt, pe buze“, a spus Trăistariu pentru ziarul Click.

Un alt concurent care s-a simţit bine în jungla africană este Gabi Jugaru. Acesta a încercat să lege cât mai multe prietenii la „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ şi se pare că a şi reuşit acest lucru. „Am rămas prieten cu toţi! Am stabilit să ne întâlnim în Bucureşti, la mine acasă, cu toţii.
Am stabilit să ne vedem ori de câte ori va fi posibil, la fiecare eveniment major din vieţile noastre. Rămâne de văzut dacă aceste promisiuni au fost electorale sau nu“
, a spus Jugaru.

Comediantul a afirmat că cel mai bine s-a înţeles cu Dorian Popa şi Cătălin Moroşanu şi că vrea să rămână prieten pe viaţă cu aceştia. „Sincer, i-am spus lui Moroşanu că dacă va mai face un copil, mi-ar plăcea să fim cumetri. Lui Dorian, i-am spus că dacă va vrea vreodată un naş cu suflet, dar fără bani, poate să mă caute“, a încheiat Gabi Jugaru, potrivit celor de la Libertatea.

3 Martie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandru pe 6 Mar 2015, 14:10
    baba proasta

    baaa trezitivaaa ..ce dracu o votati pe scarba aia de baba si pe ruby...sunt inutili nu fac nimic..votati tot prostul

    0
    0

  • Elisa pe 4 Mar 2015, 21:35
    prostie de prost gust

    Emisiune mai prosteasca, mai rar

    1
    0

  • jorj pe 3 Mar 2015, 23:03
    celebritati

    Un ,,show" de tot rahatul !

    2
    1

  • florin pe 3 Mar 2015, 17:16
    "celebritati"

    Inca din (re)numele show-ului se pleaca de la o premiza nu doar gresita, ci de-a dreptul neavenita. Ma refer la faptul ca nu inteleg ce fel de "celebra" a fufa aia de Andreea Moldovan, care si la MasterChef s-a facut de tot rahatul. Ba chiar si Traistariu, care de mai mult timp e celebru doar pentru ca si-a implantat par...In rest, toata emisiunea este extrem de "palida", fara sare si piper, cu asa zisele "conversatii" intre participanti, care nu doar ca sunt de toata jena, dar se simte ca in mare parte sunt fabricate de scenaristi, ca sa nu mai amintesc de prezentatori. Cabral si Bobonete sunt absolut... inutili, fata haz si, mai ales fara har. Una peste alta, acest "show" este foarte departe de Survivor, de exemplu!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod