Prințesa Charlotte a împlinit 4 ani: 3 imagini noi făcute de Kate Middleton cu fiica ei

Ducesa de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William.

Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de patru ani, iar mama sa, mare amatoare de fotografie, a surprins-o în trei portrete noi pe care le-a dat publicității înainte de aniversarea ei.

Fotografiile o prezintă pe prinţesă în grădina Palatului Kensington Palace din Londra şi acasă, în conacul Anmer Hall din Norfolk, Cambridge. Într-una dintre acestea, prinţesa poate fi văzută alergând cu o narcisă în mână, în alta stă pe un gard. În a treia imagine, ea poartă o rochiţă înflorată Amaia Kids şi espadrile şi zâmbeşte spre camera foto, relatează Daily Mail.



Spre deosebire de fratele ei mai mare, George, care pare mai rușinos când este fotografiat, Charlotte dă dovadă de încredere în prezența camerei foto. Prietenii de familie spun că este foarte isteață și sigură pe ea. "Nu-i deloc o fetiță rușinosă", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Ultima oară când Charlotte a apărut în public a fost pe 12 aprilie, la competiția ecvestră Burnham Market Horse Trials.

Kate Middleton s-a distanţat din ce în ce mai mult în ultimii ani de tradiţia casei regale, preferând să realizeze chiar ea fotografii cu cei trei copii ai săi şi să nu apeleze la un fotograf profesionist.

Fotografă amatoare, ducesa este membră de onoare a Royal Photographic Society, iar săptămâna trecută ea a publicat mai multe portrete cu cel mai mic dintre fiii săi, prinţul Louis, marcând astfel prima aniversare a acestuia.

Charlotte, a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, s-a născut la Londra la data de 2 mai 2015, la doi ani după fratele său, prinţul George.




Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod