Mick Jagger

Prima imagine cu cel de-al optulea copil al lui Mick Jagger

Starul a devenit din nou tată, pentru a opta oară, la vârsta de 73 de ani. Mama băieţelului născut pe 16 decembrie este balerina de origine americană Melanie Hamrick, în vârstă de 29 de ani. Acum, Melanie i-a făcut debutul în social media nou-născutului pe nume Deveraux Jagger.

Vedeta Rolling Stones are deja şapte copii, cu vârste între 17 şi 45 de ani. Mick Jagger este bunic de cinci ori şi străbunic din 2014.

Copiii lui Mick Jagger provin din prietenii şi căsătorii anterioare: Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall şi Luciana Gimenez Morad.

"Îmi iubesc atât de mult copilul şi sunt atât de mândră de el",
a scris balerina Melanie Hamrick pe Instagram alături de fotografia nou-născutului.

Mick Jagger şi balerina Melanie Hamrick sunt împreună din 2014. Conform relatărilor din presă, Hamrick nu va trăi cu Jagger în Londra, după ce balerina a dat naştere copilului său, ci îşi va încheia probabil cariera de dansatoare pentru a locuit fie în Los Angeles, fie în Connecticut, pentru a fi aproape de familia ei, relatează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod