Povestea de dragoste dintre Monica Bellucci și Tim Burton: Niciodată nu e prea târziu pentru a găsi iubirea adevărată

Regizorul Tim Burton, în vârstă de 65 de ani, și actrița Monica Bellucci, în vârstă de 59 de ani, și-au recunoscut relația după o lungă perioadă de speculații.

Cei doi au stârnit inițial zvonuri în februarie 2023. Cum toată lumea aștepta o confirmare, prima lor apariție ca și cuplu pe covorul roșu a captat atenția fanilor, mulți remarcând că Tim este îndrăgostit până peste cap. Povestea lor demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru a găsi dragostea adevărată.

S-au cunoscut pentru prima dată acum 16 ani


Cei doi s-au intersectat inițial cu 16 ani în urmă la Festivalul de Film de la Cannes din 2006. Cu toate acestea, se pare că s-au reunit la Lumiere Film Festival din Lyon în 2022.

Bellucci, un invitat de onoare în timpul festivalului, a urcat pe scenă pentru a-i oferi lui Burton prestigiosul premiu pentru întreaga carieră.

Zvonurile despre întâlnirile dintre ei au început să circule în februarie a acestui an. Au fost surprinși în fotografii mergând braț la braț și împărtășind un sărut de Ziua Îndrăgostiților. S-a zvonit că s-au întâlnit în secret timp de patru luni înainte de prima apariție publică împreună.

Tim și Monica sunt fericiți să lucreze și să fie împreună în același timp


În iunie, Monica Bellucci a confirmat, în sfârșit, relația lor după luni de speculații.

Ea și-a exprimat în mod deschis afecțiunea pentru regizor și bucuria că s-a intersectat cu el.

"Ce pot să spun... Mă bucur că l-am cunoscut pe acest bărbat, în primul rând", a spus actrița. "Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață... Îl cunosc pe acest bărbat, îl iubesc și acum mă voi întâlni cu regizorul, începe o altă aventură."

În timpul petrecut împreună la Londra, cuplul a colaborat pentru Beetlejuice 2, unde Burton regiza mult așteptata continuare a comediei sale de groază din 1988.

"Îl iubesc pe Tim", a continuat Bellucci.
"Și am un mare respect pentru Tim Burton."

Ambii au avut relații de lungă durată în trecut

 

Tim Burton și Helena Bonham-Carter


Înainte de relația sa cu Monica Bellucci, Tim Burton a avut o relație de lungă durată cu actrița Helena Bonham-Carter. Au fost împreună timp de 13 ani înainte de a se despărți în 2014. Au doi fii împreună, Billy Raymond și Nell.

Monica Bellucci și Vincent Cassell



Între timp, Monica Bellucci a fost căsătorit de două ori. Prima ei căsătorie a fost cu fotograful italian Claudio Carlos Basso când avea 20 de ani, dar au divorțat după șase luni.

Mai târziu s-a căsătorit cu actorul francez Vincent Cassell în 1999 și au divorțat în 2013. Împreună, au două fiice, Deva și Leonie.

 

Sursă: brightside

28 Noiembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod