Povestea de dragoste dintre Joaquin Phoenix și Rooney Mara. Nimeni nu a știut că sunt împreună până când au avut un copil

Povestea de dragoste dintre Joaquin Phoenix și Rooney Mara nu este una tipică pentru Hollywood. Mulți fani ai celor doi actori nu au știut că aceștia formează un cuplu până când au avut un fiu.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara sunt foarte discreți cu viața lor privată și preferă să-și petreacă timpul acasă, decât să se expună public. Poate că acesta este secretul relației lor puternice și de succes.

Cum a început povestea lor de iubire


Joaquin Phoenix și Rooney Mara s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare pentru producția Her. În film, aveau să fie foști soți.

Nu s-ar fi întâlnit niciodată dacă Carey Mulligan nu ar fi refuzat rolul și Rooney nu ar fi înlocuit-o.

La început, Joaquin a crezut că Rooney nu-l place. El o plăcea foarte mult, dar era convins că Rooney îl disprețuiește. Ea era, de fapt, interesată de el, însă era foarte timidă și nu putea să i-o arate.

Timp de câțiva ani, au avut o prietenie la distanță


După încheierea filmărilor, Joaquin și Rooney au păstrat legătura.

Au făcut schimb de e-mailuri și la un moment dat, Phoenix era atât de îndrăgostit de Mara încât chiar a început să caute informații despre ea online.

Mai târziu, a spus că este o situație unică pentru că nu a mai făcut niciodată așa ceva.

Faptul că au lucrat împreună i-a adus împreună


În 2016, s-au reîntâlnit pe platourile de filmare pentru Maria Magdalena.


Phoenix a spus că vrea să ia parte la un proiect important și să se provoace într-un nou rol. Rooney a fost ales pentru rolul principal și visase să lucreze din nou cu ea.

În curând, prietenia lor s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Rooney a fost prima femeie pe care Joaquin a cerut-o în căsătorie


Foarte curând, Joaquin și Rooney s-au mutat împreună. Peste un timp, au existat zvonuri despre logodna lor. Actorii nu au vorbit despre asta și reprezentanții lor nu au confirmat sau infirmat această informație.

Rooney a fost prima femeie pe care Joaquin a cerut-o în căsătorie. Actorul a mai avut relații, dar nu au ajuns niciodată atât de departe.

Le place să stea acasă în loc să participe la petreceri


Joaquin și Rooney apar rar în public și participă doar cele mai importante evenimente. Se simt atât de confortabil împreună încât de obicei stau acasă, vorbesc despre orice, meditează sau urmăresc filme împreună.

După cum a spus Phoenix, el preferă să-și petreacă timpul liber citind scenarii sau cu câinii săi.

Atât Joaquin, cât și Rooney se simt inconfortabil în public


Un astfel de stil de viață izolat nu este o demonstrație de desconsiderare față de ceilalți oameni, doar că Phoenix și Mara sunt amândoi foarte timizi, iar mulțimile mari de oameni îi fac să se simtă anxioși.



Nu este ușor pentru Joaquin să se deschidă față de oameni și nici măcar actorii cu care lucrează pe platourile de filmare nu pot spune întotdeauna că îl cunosc bine.

Interviurile sunt grele pentru Joaquin. Pentru el, este mai ușor să joace un rol decât să fie el însuși, pentru că el se consideră plictisitor.

Ei nu numai că se iubesc, dar au și interese comune


Amândoi sunt vegani declarați. Ei nu mănâncă lapte, carne și alte produse de origine animală și încearcă să facă din lume un loc mai bun pentru animale.

Deși sunt reticenți în a discuta despre viața lor privată, sunt întotdeauna dornici să vorbească când vine vorba de protecția drepturilor animalelor.

Phoenix și Rooney participă la diferite evenimente ecologice. De exemplu, ei îndeamnă oamenii să adopte curcani din adăposturi și să aibă grijă de ei în loc să-i servească de Ziua Recunoștinței.

Altcineva a anunțat că au un copil


Mara și Phoenix nu au făcut niciun anunț despre așteptarea unui copil. Informațiile despre sarcina actriței au venit de la o sursă apropiată cuplului.

Chiar și vestea despre nașterea oficială a copilului a venit de la o altă persoană în locul cuplului.

Regizorul Viktor Kossakovsky trebuia să explice de ce Joaquin, care a fost producătorul filmului său Gunda, nu a fost prezent la Festivalul de Film de la Zurich.
Așadar, a anunțat pe scenă că Joaquin și Rooney tocmai deveniseră părinții unui băiețel pe nume River.

Băiatul a fost numit după fratele lui Joaquin


Cuplul a ales un nume atât de neobișnuit ca un tribut adus fratelui mai mare al lui Joaquin, River. El a fost persoana care l-a introdus pe Joaquin în lumea cinematografiei.

Joaquin s-a închinat literalmente la River, așa că moartea sa a fost o lovitură gravă pentru el.

Dacă nu ar fi fost această tragedie, Joaquin ar fi ales o altă profesie, de exemplu, să fie veterinar sau muzician.

Încă nu poate vorbi deschis despre fratele său, iar timiditatea lui ar putea fi cauzată de moartea prematură a fratelui său, River.

Nu îi vor impune copilului să fie ca ei


Joaquin și Rooney nu vorbesc prea mult despre copilul lor. Plănuiesc să-l crească departe de lumina reflectoarelor și să-i ofere o copilărie liniștită.

Phoenix nu va insista ca River să fie vegan, dar nu-i va ascunde  modul în care carnea și alte alimente ajung pe mesele oamenilor.

Se gândesc să-și mărească familia


Au învățat rapid să fie părinți, iar acest lucru i-a apropiat și mai mult. Acesta este motivul pentru care Joaquin și Rooney se gândesc să mai aibă un copil.


Mara vrea să existe o diferența mică de vârstă între copii, deoarece așa a fost și între ea și sora ei, Kate, de care a fost mereu apropiată.

Multe detalii din viața cuplului sunt încă necunoscute


Oamenii care îi cunosc pe Joaquin și Rooney au spus de mai multe ori că plănuiau o nuntă, dar detaliile nu erau foarte clare.

Într-un interviu, Joaquin s-a referit la Mara ca fiind soția sa, așa că oamenii au ajuns la concluzia că la un moment dat trebuia să se fi căsătorit în secret.

Niciunul dintre ei nu a confirmat-o oficial, așa că nu știm dacă a avut loc o ceremonie sau unde și când s-ar fi putut întâmpla.

Ceea ce știm, însă, este că Joaquin și Rooney se iubesc. Joaquin spune că multă vreme a fost o persoană nefericită și a trecut prin momente foarte grele.

Dar acum, nu mai este îngrijorat de succesul sau eșecul la muncă. Își găsește un scop și sprijin în alte aspecte ale vieții sale.



Sursă: cheery.world
18 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod