7 temeri pe care le au bărbații la prima întâlnire

Nu numai femeile au temeri și emoții înainte și în timpul primei întâlniri cu cineva de care le place. Bărbații, de asemenea, experimentează frici, gânduri negative și anxietate.

Chiar dacă societatea îi descrie ca fiind puternici și mereu încrezători, bărbații au numeroase temeri la prima întâlnire. S-ar putea să nu se vadă, dar se pot simți extrem de nesiguri.

  • 7 temeri pe care le au bărbații la prima întâlnire

 

"Nu știu la ce se gândește și asta mă îngrijorează"


Când potențialul tău partener este destul de tăcut sau nu lasă prea multe emoții la suprafață, e posibil ca în mintea lui să existe o mulțime de griji.

"Oare la ce se gândește?", "Îi place de mine sau este drăguță din complezență doar?", acestea sunt doar câteva dintre întrebările care îi trec prin minte tot timpul.

"Simt că nu mai am energie de oferit, după multe înâlniri eșuate"


După o perioadă lungă de întâlniri fără niciun rezultat, unii bărbați încep să simtă că energia și entuziamsul lor se diminuează.

Nu se simt la fel de încântați și plini de viață când au o întâlnire.

Apoi, le este frică că starea lor de spirit va fi transmisă femeii cu care se văd.

"Îmi este greu să mă deschid, chiar și puțin"


Vulnerabilitatea a fost și încă este asociată cu feminitatea. Prin urmare, băieții/bărbații au fost învățați că nu este în regulă să-și exprime emoțiile sau să fie extrem de deschiși, mai ales din prima.

Cu toate acestea, atunci când bărbații reușesc să se deschidă în fața unei partenere, dar sunt răniți, ei tind să se închidă și să nu mai fie la fel de disponibili cu următoarea femeie.

"Nu pot face față conversației"


Mulți bărbați se tem foarte mult de momentele de liniște pe care le pot experimenta la prima întâlnire.

Simt că nu sunt capabili să conducă sau să susțină o conversație și le este frică de percepția femeii de lângă ei. În plus, noțiuni preconcepute precum "un bărbat trebuie să conducă întotdeauna totul" pun o presiune enormă asupra oricărui bărbat.

Așadar, nu ezita să preiei controlul asupra discuției, dacă observi că persoana cu care te-ai întâlnit este blocată în idei sau, pur și simplu, este anxioasă.

"Mi-e teamă că nu va mai vrea să ne vedem după întâlnire"


Această frică nu este specifică femeilor, chiar dacă ni s-a întâmplat tuturor măcar o dată.

Și bărbaților le este frică că potențiala iubită va dispărea în ceață, odată ce întâlnirea s-a încheiat.

Mai ales dacă este vorba de o persoană de care le place foarte mult!

"Nu știu dacă este atracție sau prietenie"


Probabil că tu, ca femeie, ai simțit asta de multe ori. Ați ieșit la prima întâlnire, v-ați simțit foarte bine, dar ai fost confuză despre ce simți față de persoana cu care ai petrecut câteva ore.

Ești atrasă de personalitatea ei și vrei o relație sau este doar o potențială prietenie? Dacă confunzi cele două sentimente și te înșeli?

Ei bine, aceasta este și preocuparea multor bărbați.

"Sunt prea scund", "Sunt prea gras", "Nu m-am bărbierit bine", etc


Da, este adevărat: și bărbații își fac griji pentru aspectul lor fizic.



Chiar dacă pare mai ușor să fii bărbat (nu ai nevoie de machiaj sau de o ținută prea complicată), nu este o regulă general valabilă.

Mulți bărbați își fac griji că nu sunt suficient de atractivi și că aspectul lor fizic nu va fi apreciat.

 

Sursă: zodiachelps

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod