Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au despărțit după o căsnicie de aproape trei decenii care părea perfectă

Hugh Jackman și soția sa Deborra-Lee Furness au anunțat că se despart după 27 de ani de căsnicie.

Cei doi pun capăt căsniciei lor pe cale amiabilă, după cum se arată în declarația transmisă în exclusivitate pentru People.

"Am fost binecuvântați să împărtășim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și iubitoare. Călătoria noastră acum se schimbă și am decis să ne despărțim pentru a ne urmări creșterea individuală."

"Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Începem acest capitol următor cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea dumneavoastră în respectarea confidențialității noastre, în timp ce familia noastră navighează în această tranziție în toate viețile noastre."


Declarația, semnată "Deb și Hugh Jackman", concluzionează: "Aceasta este singura declarație pe care o va face oricare dintre noi".

Povestea de dragoste dintre Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness


Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au întâlnit în timpul filmărilor la serialul de televiziune "Correlli" și s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la Melbourne, la numai un an după ce s-au cunoscut.



Ei au împreună doi copii adoptați: Oscar Maximilian Jackman, de 23 de ani, și Ava Eliot Jackman, de 18 ani.

Starul din "X-Men" a declarat că a știut că își va petrece tot restul vieții alături de Deborra după numai două săptămâni.

Hugh a declarat în trecut pentru People că secretul căsniciei lor fericite este faptul că își fac timp unul pentru celălalt și "învață întotdeauna" de la celălalt.

De-a lungul relației lor, Hugh i-a făcut numeroase declarații de dragoste soției sale, lucru care a creat imaginea unui cuplu perfect. Cu toate acestea, cei doi se despart după aproape 3 decenii, în ciuda afirmațiilor lor de altădată.

Au făcut un pact secret

 

El a dezvăluit că a făcut cu soția sa un "pact secret" care le-a întărit mariajul și îi ține foarte legați.

E o regulă simplă, de la care Hugh și Deborra nu se abat niciodată și care a funcționat perfect de fiecare dată: întotdeauna vorbesc înainte de a lua decizii importante care le pot afecta familia.



"Când ne-am căsătorit, am făcut un pact că ne vom sfătui la fiecare punct de cotitură din viețile noastre și că ne vom gândi dacă ceva e bun sau rău pentru familia noastră"
, a declarat actorul.

În 2015, actorii au declarat că mariajul lor a rezistat atât de mulţi ani datorită angajamentului lor de a-şi creşte copiii şi înţelegerii de a nu sta prea mult timp despărţiţi, chiar dacă amândoi au un program încărcat. "Deb a avut o regulă: să nu stăm despărţiţi mai mult de două săptămâni", a explicat Jackman.

Hugh Jackman nu rata nicio aniversare a căsniciei sale cu Deborra-Lee Furness


"Cred că în viaţă avem nevoie să vedem şi să fim văzuţi cu adevărat de cei mai importanţi oameni din viaţa noastră. Deb, din prima zi am făcut asta.

22 de ani mai târziu... a devenit şi mai profund. Tu şi copiii sunteţi cel mai mare dar pe care l-am primit vreodată. Te iubesc de un <<gazillion>> de ori", a scris actorul la celebrarea mariajului său de 22 de ani.

"Să fiu căsătorit cu tine, Deb, este la fel de natural precum respirația. Aproape din clipa în care ne-am întâlnit, am știut că destinul nostru este să fim împreună. În cei 25 de ani, dragoste noastră a devenit tot mai puternică. Distracția și aventurile au devenit tot mai intense. Sunt profund recunoscător că împărtășim împreună iubirea, viața și familia noastră. Suntem doar la început. Deb, te iubesc din toată inima!"
, a scris actorul într-o postare pe Instagram cu ocazia împlinirii a 25 de ani de căsnicie.



Sursă: people.com

          edition.cnn.com

       

15 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod