Pink, o femeie normală: Nu se ruşinează că n-a slăbit după naştere

La o lună şi jumătate după ce a născut al doilea copil, cântăreaţa în vârstă de 37 de ani declară cu mândrie că e „normală“ şi nu a slăbit, dar e decisă să ia măsuri.

Au trecut şase săptămâni de când Pink a devenit din nou mamă. Şi spre deosebire de toate vedetele care după ce nasc trec imediat la dietă şi se apucă să facă mişcare ca să scape de kilogramele în plus, Pink nu se dezminte şi declară, în stilul ei nonconformist, că a rămas o femeie normală şi n-a slăbit deloc. Asta nu înseamnă că n-are de gând să facă ceva, dar ţine să confirme că este ceva mai relaxată pe această temă, atâta tot.

În fapt, artista a făcut deja un prim pas pentru recâştigarea siluetei.

Ea a postat luni pe contul său de Instagram un selfie în care apare alături de antrenoarea ei personală, Jeanette Jenkins, în prima zi de antrenament la sală. "Ziua 1!!!!!!!! Hai s-o fac şi pe asta (a şasea săptămână după naştere şi n-am slăbit încă deloc!!!! Sunt normală!", a scris Pink lângă imaginea publicată.

Tot luni, cântăreaţa a postat o fotografie cu fiul ei nou-născut, Jameson Moon. "Happy Monday", a scris vedeta. Cu două săptămâni înainte, Pink şi-a luat bebeluşul cu ea și a participat la Marșul Femeilor, desfășurat la Los Angeles, alături de soțul ei, Carrey Hart, în vârstă de 41 de ani, și de fiica lor, Willow (5 ani), scrie Daily Mail.
"Împreună la marș. Unitate/Iubire/Egalitate și un pic de nebunie", a scris artista lângă poza de familie postată pe Instragam.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod