Obsedată de moarte: Fiica lui Whitney Houston, distrusă de sfârșitul mamei sale

A fost cândva o familie fericită: Whitney Houston și fostul ei soț, Bobby Brown, împreună cu singurul lor copil, Bobbi


În 2011, tabloidul american National Enquirer a publicat imagini din care rezulta că Bobbi Kristina inhalase o pudră albă. Ea a negat acuzaţiile şi a susţinut că a fost o înscenare a unui fost iubit.

Tânăra este conştientă de asemănările dintre ea şi mama sa, a declarat un prieten al familiei: "Am vorbit ultima dată cu ea înainte de Halloween. I-am spus că îmi fac griji pentru ea şi sper că nu consumă droguri. Mi-a răspuns că ştie cum a murit mama ei şi că a învăţat din greşelile acesteia."

Pierderea mamei şi nevoia ei disperată de atenţie sunt doar o parte din muntele de probleme pe care le aresursa citată de People
Bobbi Kristina Brown a crescut printre celebrităţi, mergând cu mama sa în turnee şi apărând în reality show-ul familiei, "Being Bobby Brown".
Ea avea 18 ani când Whitney Houston a murit şi se afla în holul hotelului din Beverly Hills când aceasta a fost declarată decedată. Tânăra a suferit o "cădere completă" şi a fost dusă de mai multe ori la spital pentru a fi tratată împotriva stresului şi anxietăţii.

La scurt timp după moartea mamei sale, Bobbi Kristina s-a logodit cu Nick Gordon, considerat "fratele neadoptat" al tinerei. Nick Gordon a locuit alături de familia Houston-Brown de la vâsta de 12 ani, iar unii dintre membrii familiei nu au fost de acord cu relaţia "nepotrivită" dintre acesta şi Bobbi Kristina. notează Mediafax.

În ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o imagine cu două verighete şi un mesaj - "Tineri căsătoriţi.
Sunt atât de îndrăgostită"
-, confirmând astfel căsătoria sa cu Nick Gordon.

Tânăra a fost surprinsă de mai multe ori bând alcool în timpul filmărilor reality show-ului "The Houstons: On Our Own", realizat după moartea lui Whitney Houston. Bunica tinerei, Cissy, a declarat că moartea fiicei sale continuă să o afecteze profund pe Bobbi Kristina. "Sigur că îmi fac griji pentru ea. Nu înseamnă că va merge pe urmele mamei ei. Încerc să mă asigur că nu va face asta", a declarat Cissy Houston.

În timp ce locuia cu Nick Gordon în Atlanta, Bobbi Kristina a provocat mai multe controverse, notează Mediafax. În 2013, cei doi au fost evacuaţi dintr-un apartament din cauza mai multor plângeri privitoare la zgomot.
În 2014, tânăra a lansat un atac pe Twitter împotriva regizoarei Angela Bassett, care nu a inclus-o în filmul biografic al mamei sale, "Whitney". Basset a explicat că unul dintre motivele pentru care a ales acest lucru este că Bobbi Kristina nu este actriţă. Ulterior, tânăra şi-a cerut scuze.

În martie 2014, fiica artistei a revenit în atenţie din cauza siluetei foarte slabe. "Este incredibil cum lumea te judecă pentru orice", a scris ea pe Twitter.

În iulie 2014, pe contul său de Instagram a fost postată o fotografie în care pare să fumeze marijuana. Bobbi Kristina a negat că poza îi aparţine.

Pe 26 ianuarie, Bobbi Kristina a postat un mesaj adresat mamei sale decedate: "Mi-e dor de tine, mamă.
Te iubesc în fiecare secundă"
.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod