Oana Roman, indignată de spitalele de stat: „Totul se rezumă la bani“

Oana Roman a devenit mamă, dar a avut mai probleme de sănătate din cauza complicaţiilor medicale


Acesta este doar cel mai recent episod dintr-o serie de experienţe neplăcute prin care Oana Roman a trecut în ultima vreme atunci când a avut nevoie de servicii medicale. Anul trecut, ea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

În februarie 2014, vedeta a adus pe lume o fetiţă, prin cezariană, însă bucuria naşterii a fost repede umbrită de complicaţiile severe. La patru zile după fericitul eveniment, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers la spital. Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că tăietura nu se cicatriza și sângera. Oana a fost operată, dar infecţia a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic, de la Spitalul Sfânta Maria.

Cea de-a treia intervenție a durat mai mult. Potrivit ziarului Libertatea, Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie. Vedeta a stat zece zile în spital, dintre care patru în secţia de Reanimare. După ce starea sa de sănătate s-a ameliorat, Oana s-a externat pe semnătură, dar a stat mai multe zile sub supraveghere medicală şi a avut montate tuburile de dren. În plus, problemele de sănătate au împiedicat-o să-și alăpteze fetiţa.


Oana Roman a povestit în emisiunea "Agentul VIP" prin ce a trecut: "M-am trezit la reanimare, plină de tuburi şi de sonde şi de branule... şi de tot felul de lucruri. M-am bucurat că sunt vie. Doctorul nu ştia 100% ce este acolo până în momentul în care a deschis să vadă. Să stai patru zile în Reanimare nu e simplu. Patru zile şi patru nopţi am văzut un perete. Nu era aer curat, nu se deschid geamurile la Reanimare. Mi se dădeau permanent anestezice foarte puternice. Aproape o săptămână nu mi-am văzut fiica", a spus vedeta.

"Dragii mei, am primit multe mesaje de multe persoane care mă întreabă detalii despre operaţiile şi complicaţiile pe care le-am avut! Mulţi îmi povestesc că au trecut prin situaţii asemănătoare, alţii îmi spun că au avut probleme cu doctorul ginecolog care m-a operat pe mine, alţii mă întreabă de ce am născut în privat, neînţelegând că spitalul la care am născut NU are nici o implicare în problemele mele, deoarece eu am ales să nasc cu doctorul meu care vine de la un spital de stat şi care a venit cu echipa lui!", a scris Oana în luna mai pe pagina sa de Facebook.

Acest doctor cu care eu am sperat să am o discuţie faţă în faţă şi care să mă caute măcar să-mi dea o explicaţie, să se justifice sau nu, pentru situaţia în care m-a adus, nu a mai dat nici un semn şi nu a încercat un dialog cu mine deşi eu am spus public că aştept să discut cu el înainte să iau orice măsuri în ceea ce îl priveşte! În acelaşi timp vreau ca nici o altă femeie să nu mai aibă de suferit din cauza lui, drept care, deşi încă mă recuperez şi fizic dar mai ales psihic... o să vă povestesc, zilele următoare cât se poate de clar exact ce mi s-a întâmplat, încercând să aflu dacă este vorba de malpraxis, de neglijenţă, de nepăsare sau dacă există vreun alt motiv pentru care eu am trecut prin ceea ce am trecut!", a mai scris Oana.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oprea pe 13 Mar 2017, 01:49
    ,,,,,

    Am o întrebare: De ce este considerată această balena umflata numita Oana Roman vedetă ?

    0
    0

  • steluta pe 8 Apr 2016, 04:16
    oana roman

    Vlad, ce vina are ea pentru starea spitalelor.Au trecut 20 de ani de cand PR nu mai este prim ministru.Exagerezi !

    0
    0

  • Steluta pe 8 Apr 2016, 04:10
    oana roman

    O admir pe aceasta fata de multa vreme.Este foarte desteapta si mi se pare exagerata reactia unor persoane vis a vis de viata, familia sau tinuta ei.Decat slab si dobitoc mai bine plinut dar destept si instruit. Rezista Oana! Eu cred ca Marius te iubeste mult, am impresia ca tu il inimidezi.Tu ai o personalitate puternica si fara sa vrei il pui pe Marius in inferioritate.. Iesi din mizeria asta de show bizz, dezvoltati-va afacerile si vedeti-va de viata voastra. Nu divorta! Trebuie sa mergi mai departe. Multi te admira pentru sinceritatea ta. Nu ai tu nici o vina pentru numele tatalui tau. La urma urmei esti o Elisei. Succes.

    0
    0

  • vlad pe 6 Nov 2015, 01:03
    oana roman

    Si tatal tau este vinovat de starea spitalelor.In locul tau as baga capul in nisip ca strutu .Traieste si tu cu salariu minim pe economie si dupa aia tot sa-l pupi pe tatal tau si toti parlamentarii.Asa ca dute la alta taraba si vinde indignarile tale nu in romania

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod