Oana Roman, indignată de spitalele de stat: „Totul se rezumă la bani“

Faptul că e vedetă şi fiica unui politician nu au scutit-o pe Oana Roman de problemele arhicunoscute ale sistemului medical de stat


În primăvară, vedeta a fost nevoită să meargă de urgenţă la spital cu fetiţa sa, Maria Isabela, în vârstă de un an. Contactul cu sistemul sanitar public a nemulţumit-o profund pe fiica lui Petre Roman.

Micuța Maria Isabela s-a simţit foarte rău, iar Oana a decis să cheme ambulanța. "A fost un weekend agitat, pentru că Isabela nu s-a simţit bine.

Am fost cu ea la spital. E a doua oară. Am chemat ambulanţa pentru Isabela. Ea s-a trezit din somn cu temperatură foarte mare şi a vomitat de două ori. Am sunat şi mi s-a spus că vin. După 30 de minute, am sunat din nou şi mi s-a spus că sunt pe drum. După 15 minute, am sunat din nou şi o doamnă mi-a spus că au foarte multe solicitări şi că să aştept. Într-un final, l-am trimis pe Marius pe stradă să se uite după ambulanţă, însă nu venea nimic. Într-un final, m-au sunat de pe ambulanţă şi mi-au spus că ei au primit adresa cu nr.
2 şi eu stau la nr 39"
, a povestit vedeta la Antena Stars.

"45 de minute temperatură pentru un copil înseamnă foarte mult. Eu ştiam de la mama că trebuia pusă în prosoape ude. Echipa a venit, o doamnă şi un domn, şi mi-au spus «OK, hai la spital». Nu au consultat-o, nu i-au făcut nimic. Am ajuns cu ea la Grigore Alexandrescu şi acolo a văzut-o un medic de gardă, dar până acolo se puteau întâmpla lucruri. Eu sunt o persoană publică, care apelează la serviciile statului pentru că nu am atâţia bani.
Concluzia după cele două episoade este să-i fac Isabelei o asigurare medicală privată. Are o formă severă de viroză, pe care o tratăm şi sperăm să-şi revină zilele astea"
, a conchis Oana Roman.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oprea pe 13 Mar 2017, 01:49
    ,,,,,

    Am o întrebare: De ce este considerată această balena umflata numita Oana Roman vedetă ?

    0
    0

  • steluta pe 8 Apr 2016, 04:16
    oana roman

    Vlad, ce vina are ea pentru starea spitalelor.Au trecut 20 de ani de cand PR nu mai este prim ministru.Exagerezi !

    0
    0

  • Steluta pe 8 Apr 2016, 04:10
    oana roman

    O admir pe aceasta fata de multa vreme.Este foarte desteapta si mi se pare exagerata reactia unor persoane vis a vis de viata, familia sau tinuta ei.Decat slab si dobitoc mai bine plinut dar destept si instruit. Rezista Oana! Eu cred ca Marius te iubeste mult, am impresia ca tu il inimidezi.Tu ai o personalitate puternica si fara sa vrei il pui pe Marius in inferioritate.. Iesi din mizeria asta de show bizz, dezvoltati-va afacerile si vedeti-va de viata voastra. Nu divorta! Trebuie sa mergi mai departe. Multi te admira pentru sinceritatea ta. Nu ai tu nici o vina pentru numele tatalui tau. La urma urmei esti o Elisei. Succes.

    0
    0

  • vlad pe 6 Nov 2015, 01:03
    oana roman

    Si tatal tau este vinovat de starea spitalelor.In locul tau as baga capul in nisip ca strutu .Traieste si tu cu salariu minim pe economie si dupa aia tot sa-l pupi pe tatal tau si toti parlamentarii.Asa ca dute la alta taraba si vinde indignarile tale nu in romania

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod