Noul bebeluș regal: Cum va arăta viitorul copil pe care îl va naște Kate Middleton

Conacul Anmer Hall, din Norfolk, unde Kate şi William îşi vor aduce copiii când vor pleca din Londra


Viitorul bebeluș va fi crescut la reședința din Londra a părinților săi, Palatul Kensington, și conacul Anmer Hall, din comitatul Norfolk, unde Kate și William obișnuiesc să se retragă când au timp liber și decorat cu cele mai scumpe obiecte de mobilier pentru camerele pentru copii. Kate a cumpărat lucrurile de la cel mai scump magazin pentru copii, Dragons of Knightsbridge, unde cel mai ieftin pătuț pentru bebeluși costă 75 de lire sterline.



Nou-născutul va intra în grija bonei spaniole Maria Teresa Turrion Borrallo, cea care îl crește pe George și care a însoțit familia în turneul din Noua Zeelandă și Australia.

Așa cum s-a întâmplat și după nașterea lui George, este de așteptat ca familia Middleton să aibă un rol important în creșterea copilului. Mama ducesei, Carole, dar și sora ei, Pippa, și fratele James își vor îndrăgi nespus nepoțelul și vor avea grijă de el. Carole este o prezență constantă în viața micului prinț George și s-a implicat în diverse activități, cum a fost organizarea primei lui aniversări.

De asemenea, prințul Charles și ducesa de Cornwall vor avea și ei grijă de nepotul lor.
Evident, regina și ducele de Edinburgh vor petrece și ei mult timp cu noul membru al familiei regale. Iar prințul Harry va fi probabil, ca și până acum, cel mai amuzant unchi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod