Noul bebeluș regal: Cum va arăta viitorul copil pe care îl va naște Kate Middleton

Kate Middleton i-a făcut din nou fericiţi pe englezi după confirmarea oficială a sarcinii sale


Toate bune și frumoase, dar până la urmă cine va fi nașul micuțului? În mod cert, vor fi mai mulți, așa cum impune tradiția. Cei mai mulți dintre cei șapte nași ai prințului George sunt prieteni apropiați ai părinților, iar verișoara lor cea mai dragă, prințesa Zara Phillips, a avut onoarea de a tăia moțul copilului.

E foarte posibil ca situația să se repete, scrie Daily Mail, iar moțul copilului să fie tăiat de Hugh van Cutsem, prieten bun cu William și Kate.

Și soția lui Hugh, Rose, e o posibilă candidată, la fel cum și prințul Harry și Mike Tindall au șanse mari să se bucure de această onoare.
Pe lista posibililor nași mai figurează Olivia Bleasdale, fostă colegă cu William, la Universitatea St Andrew, și David Jardine-Paterson, soțul celei mai bune prietene a ducesei de Cambridge, Emilia D'Erlanger, dar și membri ai unor case regale europene, precum prințul Frederik al Danemarcei, rudă îndepărtată a ducelui de Duke of Edinburgh, și noua regină a Spaniei, Letizia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod