Michael Jackson, din culise

Jackson's 5 s-ar putea reuni la O2 Arena


Jermaine, Jackie, Tito and Marlon intentioneaza sa concerteze la Londra, acest lucru fiind un tribut pe care fratii Jackson i l-ar aduce lui Michael, informeaza Telegraph.co.uk . De asemenea, in timpul acestui concert, membrii familiei Jackson vor sa foloseasca o parte din cele 100 de ore filmate in timpul ultimelor repetii ale concertelor pe care urma sa le sustina Michael Jackson, la Londra.

"O sa repetam cel mai probabil dupa funeralii. O sa fie un spectacol frumos, pe care il facem pentru Michael. El si-ar fi dorit ca acest show sa continue", a declarat un membru al familiei.

Este posibil ca Jackson's 5 sa sustina 5 concerte si sa plece si intr-un turneu mondial.
Aceasta idee, venita si din partea organizatorilor turneului "This is It", are si rolul de a reduce din pierderile financiare. Pe de alta parte, reprezentantii AEG declara ca, in momentul semnarii contractului pentru turneul din Londra, au semnat si o asigurare de viata de 17 milioane de dolari.

Se cauza vinovati


Jack London sau Omar Arnold sunt numai doua dintre numele folosite de Michael Jackson, cu ajutorul carora reusea sa-si procure medicamentele de care era dependent. Din aceasta cauza, nu mai putin de 30 de medici, asistente si farmacisti urmeaza sa fie investigati pentru a fi anchetati in cazul mortii artistului. Acestia sunt suspectati ca i-ar fi prescris megastarului medicamente extrem de puternice si periculoase, informeaza Realitatea.net.

In paralel, Joe Jackson - tatal artistului - a cerut o a treia autopsie, pentru ca el este convins ca fiul lui a fost otravit.
Rezultatele oficiale ale tuturor autopsiilor vor fi facute publice peste cateva saptamani.

Dincolo de controversele legate de cauza mortii megastarului, fanii asteapta sa isi ia ramas bun de la el. O ceremonie oficiala de adio va avea loc maine la Staples Center, in Los Angeles. Cotidianul britanic The Telegraph scrie ca regele pop va fi depus intr-un sicriu placat cu aur si tapetat cu matase, care va fi betonat apoi, pentru a nu fi profanat.  

Potrivit cotidianului The Sun, artistul va fi inmormantat marti dimneata, la ora locala 08.00, intr-o ceremonie privata. Doua ore mai tarziu, incepand cu ora 10.00 (20.00, ora Romaniei), zeci de celebritati se vor strange pentru a canta cele mai iubite melodii ale lui Michael Jackson.
Printre acestia se numara Justin Timberlake, Diana Ross, Stevie Wonder si Usher.

Ceremonia omagiala se va incheia printr-un moment in care familia si prietenii lui Michael Jackson isi vor da mainile si vor canta melodia sa din 1992 "Heal The World".

"Vrem sa celebram viata lui Michael si sa il facem mandru, iar cea mai buna modalitate de a face asta este sa aducem artisti pe care i-a iubit si i-a respectat ca sa ii cante melodiile. Vor fi in jur de zece artisti care vor interpreta cele mai mari hituri ale sale. Sunt cu totii oameni despre care Michael a vorbit in ultimele luni si care vor arata care erau gusturile sale muzicale la momentul decesului.
Asa cum Michael a spus deja, va fi cel mai mare show de pe pamant"
, a declarat o sursa apropiata familei Jackson, pentru The Sun.

Organizatorii ceremoniei s-au gandit sa inlocuiasca celebrul covor rosu pentru celebritati cu unul negru, in semn de respect.
6 Iulie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alimar pe 26 Sep 2009, 06:28
    burcin

    BUNA ZIUA! Pe yahoo messenger au fost transpuse cuvintele noastre finca apreciem munca actoriceasca talentul si dragostea pentru arta si subiectul filmului a Pe messenger au ajuns franturi de fraze dar ei au jucat formidabil confundandu-se fictiunea cu realul O zi buna si cu succes la administratia acestui forum care este partinitor

    1
    0

  • Facaru Ionelei pe 27 Iul 2009, 15:37
    ionela

    Mori fa!!! Manelista si agramata lu mata.

    1
    0

  • ionela pe 8 Iul 2009, 11:20
    pt. cel mai bun rege al muzici pop M.J

    PANA CAND NU AM AUZIT VESTEA CA EL A MURIL NUMELE MICHAEL JACKSON SPUN CU RUSINE K PT MINE NU PREA INSEMNA,DAR DIN ACEL MONENT CAND AM AUZIT ACEST LUCRU SI LAM CONSTIENTIZAT AM SIMTIT CA MISA RUPT O PARTE DIN MINE.SI ACUM NU FAC ALCEVA DECAT SAL PLANG SI SA IMI PARA RAU CA NU LAM APRECIAT SI NU LAM IUBIT ATAT CAT TREBUIE CAT A TRAIT.VA RAMANE UN GOL IN INIMA MEA SI CU SIGURANTA IN INIMILE TUTUROR FANILOR SAI.IS THE BESST OF KING POP MISIC.I LOVE YOU:x::x:x:MICHAEL JACKSON:X:x:X;X.PT FAMILIA SI PT COPILASI LUI POT SA LE SPUN CA AU AVUT UN FIU,UN FRATE SI UN TATA DE MARE VALOARE CARE NU VA FI INVINS DE NIMENI DE ACUM IN COLO.CONDOLEANTE!!!NE VEI RAMANE IN SUFLET FOREVER1MULTUMIM CA AI EXISTAT SI INCA VEI EXISTA MEREU IN INIMILE SI IN SUFLETELE NOASTRE.I LOVE YOU, M.J!!!JACKO-LOVE(TE IUBIM)!!!

    1
    0

  • Byanca pe 7 Iul 2009, 15:30
    Regele Michael

    Michael ai fosat esti si vei ramane in sufletul nostru Te iubim, nu te vom uita NICIODATA

    1
    0

  • Reli pe 7 Iul 2009, 09:39
    Michael unicul

    A fost un geniu si a avut soarta geniilor - a fost devorat de vulg. Rautatea, invidia, lacomia nu sunt comune numai romanilor.

    1
    0

  • miki_mouse pe 7 Iul 2009, 09:38
    michael

    nu, muzica lui nu se va pierde nicioada. RIP Michael! un artist desavarsit!

    1
    0

  • Maria pe 6 Iul 2009, 22:26
    :-

    mi`e dor de el...park s`a destramat cv...muzica se pierde incet..incet...:((

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod