Michael Jackson, din culise

Grace i-a fost prezentata lui Jackson de fostul sau purtator de cuvant Tohme R. Tohme, in 1991. Ea a incept sa lucreze ca secretara inainte de a deveni, ulterior, cea mai importanta femeie din viata starului. In 1999, ea a fost aleasa sa aiba grija de copii, in urma divortului acestuia de cea de-a doua sotie a sa, Debbie Rowe.

Ulterior, ea a devenit persoana principala din viata copiilor, care ii dadeau ascultare. Sase ani mai tarziu, Jackson a rugat-o sa ii duca pe copii sa se intalneasca cu Debbie Rowe, care a fost extrem de surprinsa sa ii auda pe acestia spunandu-i bonei "mama".

De altfel, se pare ca legatura dintre copii si Grace era atat de puternica incat ei i s-au adresat plangand copiii dupa moartea tatalui lor. Saptamana aceasta, Grace a mers in Beverly Hills dupa ce familia Jackson i-a cerut ajutor in consolarea copiilor.
In plus, ea urmeaza sa fie prezenta si la ceremonia funerara privata la care familia starului va lua parte marti.

Barkley, membru al cercului apropiat lui Michael Jackson in perioada 2002 - 2005, crede ca Grace ar trebui sa fie cea care sa aiba grija de copiii starului pe viitor si nu mama lui Michael Jackson, care detine actualmente custodia temporara a acestora.

"Desi o iubesc pe Katherine, mama lui Michael, ea are 79 de ani si daca moare, cel mai bun loc pentru copii ar fi langa Grace. Ea a fost cea care i-a crescut. Ea a fost alaturi de ei zi si noapte. Ii iubeste cu adevarat si ei o adora ca si cum ar fi mama lor adevarata"
, a spus Ian Barkley.

Grace, care a avut o relatie scurta si cu fratele cel mare al lui Jackson, Jermanine, la inceputul anilor 1990, a declarat, saptamana trecuta, ca a parasit Statele Unite in decembrie, dupa ce a fost concediata de Michael, starul dependent de droguri devenind gelos pe relatia ei apropiata cu copiii.

De altfel, Michael a concediat-o si reangajat-o pe Grace de mai multe ori.
Ea a fost concediata la un moment dat, pentru ca le-a sunat pe mama si sora lui Jackson cerandu-le sa intervina pentru a solutiona problemele acestuia cu medicamentele.

Ea a declarat ca, in ultimele luni, situatia lui Michael se degradase si ca nu mai avea bani, astfel incat nu si-a permis nici macar sa cumpere baloane pentru a marca ziua lui Paris. Ea a adaugat si ca Katherine i-a telefonat, a doua zi dupa decesul starului, ca sa o intrebe daca sunt ascunsi cumva bani undeva in casa acestuia.

Grace a dezvaluit ca Michael ascundea bani in pungi negre sub covoarele vilei sale din Los Angeles. Fosta bona s-a stabilit anul acesta la Londra, unde Michael urma sa aiba o serie de concerte luna aceasta.

Jackson a fost atras de Grace ca urmare a interesului acesteia de a ajuta copiii aflati in saracie.
Ea i-a sustinut ideea de a adopta cinci copii din tari in curs de dezvoltare si, in urma cu doi ani, cuplul planifica o campanie umanitara de proportii pentru ajutarea copiilor aflati in situatii dificile.

Grace este si cea despre care se spune ca l-ar fi convins pe Michael ca poate reveni in lumina reflectoarelor si revendica din nou coroana de rege al muzicii pop.

Bona, care i-a descris drept "copiii mei" pe copiii lui Jackson, a declarat, intr-un interviu televizat, ca i-a tinut pe fiecare dintre ei in brate inca din prima zi a vietii lor.

Se spune ca Grace ar fi acumulat atat de multa putere in casa lui Michael Jackson incat controla accesul la acesta, decizand chiar si care dintre membrii familiei lui ii puteau vorbi. Astfel, se spune ca, in urma cu trei ani, ea i-a interzis tatalui lui Michael Jackson sa mai intre in locuinta fiului sau.
Un an mai tarziu, au aparut zvonuri potrivit carora s-ar fi casatorit cu Jackson, insa acestea au fost dezmintite de Grace, care este inca casatorita legal cu primul ei sot, Stacey Adair, informeaza Mediafax.
6 Iulie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alimar pe 26 Sep 2009, 06:28
    burcin

    BUNA ZIUA! Pe yahoo messenger au fost transpuse cuvintele noastre finca apreciem munca actoriceasca talentul si dragostea pentru arta si subiectul filmului a Pe messenger au ajuns franturi de fraze dar ei au jucat formidabil confundandu-se fictiunea cu realul O zi buna si cu succes la administratia acestui forum care este partinitor

    1
    0

  • Facaru Ionelei pe 27 Iul 2009, 15:37
    ionela

    Mori fa!!! Manelista si agramata lu mata.

    1
    0

  • ionela pe 8 Iul 2009, 11:20
    pt. cel mai bun rege al muzici pop M.J

    PANA CAND NU AM AUZIT VESTEA CA EL A MURIL NUMELE MICHAEL JACKSON SPUN CU RUSINE K PT MINE NU PREA INSEMNA,DAR DIN ACEL MONENT CAND AM AUZIT ACEST LUCRU SI LAM CONSTIENTIZAT AM SIMTIT CA MISA RUPT O PARTE DIN MINE.SI ACUM NU FAC ALCEVA DECAT SAL PLANG SI SA IMI PARA RAU CA NU LAM APRECIAT SI NU LAM IUBIT ATAT CAT TREBUIE CAT A TRAIT.VA RAMANE UN GOL IN INIMA MEA SI CU SIGURANTA IN INIMILE TUTUROR FANILOR SAI.IS THE BESST OF KING POP MISIC.I LOVE YOU:x::x:x:MICHAEL JACKSON:X:x:X;X.PT FAMILIA SI PT COPILASI LUI POT SA LE SPUN CA AU AVUT UN FIU,UN FRATE SI UN TATA DE MARE VALOARE CARE NU VA FI INVINS DE NIMENI DE ACUM IN COLO.CONDOLEANTE!!!NE VEI RAMANE IN SUFLET FOREVER1MULTUMIM CA AI EXISTAT SI INCA VEI EXISTA MEREU IN INIMILE SI IN SUFLETELE NOASTRE.I LOVE YOU, M.J!!!JACKO-LOVE(TE IUBIM)!!!

    1
    0

  • Byanca pe 7 Iul 2009, 15:30
    Regele Michael

    Michael ai fosat esti si vei ramane in sufletul nostru Te iubim, nu te vom uita NICIODATA

    1
    0

  • Reli pe 7 Iul 2009, 09:39
    Michael unicul

    A fost un geniu si a avut soarta geniilor - a fost devorat de vulg. Rautatea, invidia, lacomia nu sunt comune numai romanilor.

    1
    0

  • miki_mouse pe 7 Iul 2009, 09:38
    michael

    nu, muzica lui nu se va pierde nicioada. RIP Michael! un artist desavarsit!

    1
    0

  • Maria pe 6 Iul 2009, 22:26
    :-

    mi`e dor de el...park s`a destramat cv...muzica se pierde incet..incet...:((

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod