Michael Jackson, din culise

Michael Jackson a vrut sa se opreasca


Cu cateva luni inainte sa moara, Michael era hotarat sa renunte definitiv la muzica, din cauza faptului ca se simtea foarte slabit. Bryan Michael Stoller, prieten al artistului, a declarat ca superstarul, dependent de medicamente, era ca "un sac de oase", fragil si obosit. "Parea ca si-a pierdut dragostea pentru muzica", declara Stoller. "Era asa de fragil si de istovit. Voia sa se orienteze spre regie de film si-mi spunea ca acest lucru este mult mai important pentru el decat muzica". Tot Stoller declara ca pasiunea pentru regia s-a concretizat de putin timp intr-o casa de productie.


Prietenul sau de peste 20 de ani este convins ca stresul la care a fost supus in ultima vreme este cel care l-a distrus pe artist. "Arata ca un om care nu are niciun fel de grija de el. Era foarte stresat ca lucrurile sa mearga bine la concertele pe care urma sa le sustina. Sincer, nu l-am mai vazut niciodata asa de rau".

"Nu se alimenta aproape deloc. Singurele lucruri pe care le consuma erau sucul de portocale, care-i placea foarte mult, si putina supa", concluzioneaza prietenul sau care l-a vazut ultima oara acum 6 saptamani.

Prietenii ii sunt aproape. Madonna i-a adus un omagiu la Londra, in O2 Arena


Buna prietena si admiratoare infocata a megastarului, Madonna nu a putut face sa treaca neobservata disparitia Regelui, in cadrul concertului pe care l-a sustinut sambata seara la O2 Arena, din Londra.

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, sambata seara, in cadrul concertului de la O2 Arena din Londra, aceeasi sala de spectacole in care "Regele muzicii pop" ar fi trebuit sa revina pe scena printr-o serie de 50 de concerte, incepand cu 13 iulie, informeaza accesshollywood.com.

O fotografie din tineretea lui Michael Jackson a aparut pe scena, in timp de Madonna interpreta piesa "Holiday".
In timpul acestui cantec, un dansator imbracat ca Michael Jackson a urcat pe scena purtand pantaloni negri, o jacheta stralucitoare, sosete albe si o manusa alba.

Dupa acest concert, multi fani au scris imediat pe conturile lor de pe Twitter, pentru a comenta si actualiza informatiile despre acest concert-tribut al Madonnei. Potrivit mai multor martori care sustin ca au fost prezenti la acest concert, Madonna a inclus piesele "Billie Jean" si "Wanna Be Startin' Somethin'" in cantecele sale.

"Cele mai mari aplauze din timpul concertului Madonnei la O2 Arena au izbucnit cand Jacko (Michael Jackson - n.r.) a aparut pe scena si a cantat un potpuriu din hiturile sale", a scris pe Twitter Ben Jones, DJ la postul de radio britanic Absolute Radio UK.
"Nu-mi vine sa cred ca el ar fi trebuit sa isi inceapa concertele peste doar o saptamana"
, a adaugat el.



6 Iulie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alimar pe 26 Sep 2009, 06:28
    burcin

    BUNA ZIUA! Pe yahoo messenger au fost transpuse cuvintele noastre finca apreciem munca actoriceasca talentul si dragostea pentru arta si subiectul filmului a Pe messenger au ajuns franturi de fraze dar ei au jucat formidabil confundandu-se fictiunea cu realul O zi buna si cu succes la administratia acestui forum care este partinitor

    1
    0

  • Facaru Ionelei pe 27 Iul 2009, 15:37
    ionela

    Mori fa!!! Manelista si agramata lu mata.

    1
    0

  • ionela pe 8 Iul 2009, 11:20
    pt. cel mai bun rege al muzici pop M.J

    PANA CAND NU AM AUZIT VESTEA CA EL A MURIL NUMELE MICHAEL JACKSON SPUN CU RUSINE K PT MINE NU PREA INSEMNA,DAR DIN ACEL MONENT CAND AM AUZIT ACEST LUCRU SI LAM CONSTIENTIZAT AM SIMTIT CA MISA RUPT O PARTE DIN MINE.SI ACUM NU FAC ALCEVA DECAT SAL PLANG SI SA IMI PARA RAU CA NU LAM APRECIAT SI NU LAM IUBIT ATAT CAT TREBUIE CAT A TRAIT.VA RAMANE UN GOL IN INIMA MEA SI CU SIGURANTA IN INIMILE TUTUROR FANILOR SAI.IS THE BESST OF KING POP MISIC.I LOVE YOU:x::x:x:MICHAEL JACKSON:X:x:X;X.PT FAMILIA SI PT COPILASI LUI POT SA LE SPUN CA AU AVUT UN FIU,UN FRATE SI UN TATA DE MARE VALOARE CARE NU VA FI INVINS DE NIMENI DE ACUM IN COLO.CONDOLEANTE!!!NE VEI RAMANE IN SUFLET FOREVER1MULTUMIM CA AI EXISTAT SI INCA VEI EXISTA MEREU IN INIMILE SI IN SUFLETELE NOASTRE.I LOVE YOU, M.J!!!JACKO-LOVE(TE IUBIM)!!!

    1
    0

  • Byanca pe 7 Iul 2009, 15:30
    Regele Michael

    Michael ai fosat esti si vei ramane in sufletul nostru Te iubim, nu te vom uita NICIODATA

    1
    0

  • Reli pe 7 Iul 2009, 09:39
    Michael unicul

    A fost un geniu si a avut soarta geniilor - a fost devorat de vulg. Rautatea, invidia, lacomia nu sunt comune numai romanilor.

    1
    0

  • miki_mouse pe 7 Iul 2009, 09:38
    michael

    nu, muzica lui nu se va pierde nicioada. RIP Michael! un artist desavarsit!

    1
    0

  • Maria pe 6 Iul 2009, 22:26
    :-

    mi`e dor de el...park s`a destramat cv...muzica se pierde incet..incet...:((

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod