Kylie Minogue

Kylie Minogue, la doi paşi de 50 de ani: Fără machiaj, dar tot frumoasă

La 48 de ani, Kylie Minogue arată ca la vârsta iubitului ei, Joshua Sasse (28 de ani), aşa că îşi permite să iasă pe stradă fără machiaj şi cu blugii rupţi.

Fata fără noroc în dragoste pare să-şi fi făcut ordine în viaţă şi este mai fericită ca oricând. Doar doi ani o mai despart de pragul celor 50, dar, serios, Kylie nu arată nici de 40! În pofida aşteptărilor tabloidelor, relaţia sa cu mult mai tânărul logodnic Joshua Sasse, în vârstă de 28 de ani, rezistă şi pare că capete tot mai mult contur.

Cântăreaţa australiană trece printr-o perioadă fastă şi se vede de la o poştă că e fericită: în weekend, vedeta a fost fotografiată pe stradă, în Londra, fără machiaj, purtând jeanşi tăiaţi şi pantofi sport, demonstrând că şi cu un look mai puţin aranjat arată foarte bine, relatează Daily Mail.

Kylie şi-a suflecat pantalonii deasupra gleznelor şi îşi ţinea lucrurile într-o geantă portocalie care îi dădea o notă de culoare ţinutei sale obişnuite, notează cotidianul britanic.

Apariţia ei relaxată survine la câteva zile după ce iubitul său a sugerat într-un interviu că are un apetit sexual de neoprit.

Întrebat cum şi-ar petrece ultima zi din viaţă, Joshua Sasse a mărturisit pentru Daily Telegraph: "Aş sta toată ziua dezbrăcat în mijlocul naturii şi aş face mult sex."

Cât despre diferenţa de vârstă dintre el şi Kylie, Josh a spus că nu-şi face griji: "O iubesc şi asta e tot".
Într-un alt interviu, publicat de The Mirror, el a descris relaţia lor drept "magică, incitantă, plină de bucurie şi sex".

Potrivit publicaţiei NW magazine, cei doi se vor căsători la sfârşitul acestui an, în catedrala londoneză St.
Paul, iar una dintre domnişoarele de onoare va fi sora ei, Danii Minogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loooool pe 30 Aug 2016, 23:55
    mmmda

    Bine ca nu umbla goala.

    0
    0

  • NEMESIS pe 30 Aug 2016, 09:56
    RUPTURĂ

    Vai, mamă, ce i s-au rupt blugii !... Poate n-are bani să-și cumpere alții, de umblă așa pe stradă..

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod