Kylie Minogue

Kylie Minogue, la doi paşi de 50 de ani: Fără machiaj, dar tot frumoasă

Kylie Minogue Joshua Sasse
Kylie Minogue şi Joshua Sasse se pregătesc de nuntă


Cântăreaţa australiană în vârstă de 47 de ani şi Joshua Sasse s-au cunoscut în septembrie anul trecut, când au filmat împreună o scenă pentru show-ul american de televiziune Galavant.

Deşi Joshua nu are profilul foştilor iubiţi ai cântăreţei australiene - Olivier Martinez, Michael Hutchence şi Andrés Velencoso - a reuşit să rămână în graţiile acesteia.
Presa l-a încadrat din start în categoria "toyboy", un apelativ sinonim pentru "piţiponc", folosit la adresa tinerilor care ochesc femeile mai în vârstă ca să se folosească de banii lor, dar Kylie s-a arătat deranjată de acest termen folosit la adresa iubitului ei.

"Cred că e denigrator pentru amândoi. Aş vrea să şterg acest cuvânt. Ne jigneşte, pentru că noi nu suntem aşa. Doamne, aş vrea să ce e în spatele acestei poveşti", a spus ea pentru ediţia australiană a cotidianului Daily Mail.

Kylie Minogue, născută în Melbourne, Australia, s-a dedicat muzicii, după succesul pieselor "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", ambele fiind single-uri de pe albumul de debut din 1988, intitulat "Kylie".

Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii, notează Mediafax.

Kylie Minogue a concertat şi la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loooool pe 30 Aug 2016, 23:55
    mmmda

    Bine ca nu umbla goala.

    0
    0

  • NEMESIS pe 30 Aug 2016, 09:56
    RUPTURĂ

    Vai, mamă, ce i s-au rupt blugii !... Poate n-are bani să-și cumpere alții, de umblă așa pe stradă..

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod