Keo, prins între două iubiri: Andreea Bălan şi Misty. Ce va decide?



Misty a mai spus, la Kanal D, că nu este doar vina ei că Andreea Bălan şi Keo au ajuns să se despartă şi că nu a vrut să facă rău nimănui. „Nu doar eu sunt vinovată, pentru că eu, de una singură, nu puteam să sparg o casă. Eu, în toată perioada asta, m-am torturat cu sentimente de vină. Eu nu am vrut să fac rău, eu am-am îndrăgostit şi am crezut că şi el s-a îndrăgostit de mine. Am crezut asta până acum puţin timp. Eu mi-am făcut multe scenarii în cap şi ajunsesem să nu mai fac diferenţa între ce e real şi ce nu.

Eu începusem să cred că el va renunţa la Andreea şi că va fi cu mine“, a mai spus Misty.

Cântăreaţa este de părere că între Keo şi Andreea Bălan se dă acum o luptă, fiecare dorindu-şi să iasă victorios. „Cea mai frumoasă perioadă a fost când am mers la Geneva cu el, iar Andreea era în Bucureşti. A fost o perioadă în care eu am făcut lucruri normale, pe care orice cuplu normal le face, şi mi-a plăcut. Erau lucruri pe care el le avea cu Andreea şi eu nu le aveam cu el.
Eu cred că acum se dă o luptă între ei doi, o luptă de orgolii în care ei să-şi arate care e mai tare, să se înţepe între ei. Eu, la un moment dat, am început să mă simt folosită. Ea mi-a zis multe lucruri, mi-a zis că nu am cum să-l iubesc, că nu am demnitate, că mă fac preş în faţa lui. Eu îi spuneam ei că înţelegem diferit iubirea, că, atunci când iubeşti, ierţi. Ea m-a găsit pe mine într-unul din apartamente. Când a ajuns, mi-a zis că e incredibil ce se întâmplă.
A început să-mi povestească diferite lucruri, să-mi zică cum s-a jucat Keo cu ea, ba că vrea copil, ba că nu vrea copil. Întâlnirea n-a durat mult, pentru că m-a sunat Keo, iar ea a răspuns. El a închis instant şi s-a grăbit să ajungă la noi. În momentul în care el a ajuns la apartament, Andreea a plecat. Eu am crezut că el va rămâne cu mine, pentru că în seara aia a rămas la mine. Andreea mi-a urat baftă, mi-a zis că ea s-a convins de el şi că acum restul depinde de mine“
, a încheiat Misty.

3 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod