S-au împăcat: Justin Bieber și Selena Gomez, pozați când se țin de mână

Cei doi sunt din nou împreună. Ei au petrecut o scurtă vacanță în Canada, unde Justin i-a arătat iubitei sale câteva locuri frumoase din țara sa.

Se vorbește de mai multe luni despre o împăcare între Justin Bieber (20 de ani) și Selena Gomez (21 de ani). De data asta, tabloidele au și dovada: cele două staruri au fost fotografiate ținându-se de mână, după vacanță de câteva zile în Canada, unde Bieber a dus-o pe Selena în câteva locuri frumoase din țara lui.

2011anul în care a început relația dintre Justin Bieber și Selena Gomez
După ce au aterizat în Ontario cu un avion privat, ei au traversat pista aeroportului ținându-se de mână și vorbindu-și, indiciu clar că s-au împăcat.

Selena era îmbrăcată cu jeanși albi tăiați la genunchi, ghete negre și o bluză neagră, iar în mâna dreaptă își ținea geanta roz.
 

Justin era îmbrăcat ca un rapper: cămașă lungă și largă maron, pantaloni scurți gri închis trași peste pantaloni gri deschis, pantofi sport albi și șapcă neagră de baseball. Cântărețul ducea în spate un rucsac voluminos în care își ținea lucrurile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod