Al Pacino: "Depresia e în fiecare dintre noi"


Actorul a făcut dezvăluiri despre experienţele sale cu depresia, la o conferinţă de presă, la Festivalul de Film de la Veneţia.

Cel mai nou rol principal al lui Pacino este în filmul "The Humbling" al lui Barry Levinson, unde interpretează un bărbat cu tendinţe suicidare. Actorul mai are un al doilea rol similar, unul secundar în filmul "Manglehorn" - un lăcătuş singuratic a cărui inabilitate de a trece peste o dragoste pierdută îl împiedică să meargă mai departe cu viaţa lui.

La o conferinţă de presă ţinută sâmbăta trecută pentru "The Humbling", Pacino a fost întrebat dacă a împărtăşit vreodată starea de depresie a celor două personaje pe care le interpretează, scrie The Hollywood Reporter, citat de Mediafax.

Înţeleg depresia şi e parte din ce facemAl Pacino
"Din fericire, aş putea fi deprimat şi să nu ştiu despre asta", a răspuns actorul pe un ton destins.
"Nu văd cum aş putea să nu fiu deprimat câteodată, dar nu sunt conştient de asta."

"Cum decurge? Spui că eşti deprimat? Viaţa ne cam copleşeşte", a continuat el. "Unele lucruri te întristează. În principiu ai vrea să fii puţin mai fericit uneori. Dar 'deprimat' pare de atât de rău augur. E de fapt în fiecare dintre noi. Ne regăsim cu toţii în asta".

"Oamenii cad în depresie şi e foarte trist şi înfiorător. Am simţit ceva asemănător câteodată, dar nimic atât de grav.
Mă simt scutit şi sunt norocos."


Familiaritatea cu emoţiile din spatele depresiei i-au permis lui Al Pacino să accepte cele două roluri. "Ce cauţi tu sunt asemănări între tine şi personaj. Înţeleg depresia şi e parte din ce facem".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod