Keanu Reeves și-a găsit în sfârșit fericirea: Actorul a zâmbit larg pe covorul roșu alături de iubita lui, Alexandra Grant

Keanu Reeves și iubita lui, pictorița Alexandra Grant, și-au făcut apariția la un eveniment de artă și s-au ținut de mână pe covorul roșu, spre încântarea fanilor.

Actorul din „Matrix Resurrections”, în vârstă de 57 de ani, și iubita lui artistă în vârstă de 49 de ani, au participat în weekend la Gala MOCA 2022, desfășurată la Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles. Cei doi au mers împreună pe covorul roșu, ținându-se de mână și zâmbind în continuu unul la celălalt.

Citește și: 15 vedete care și-au adus frații pe covorul roșu. Penelope Cruz are o soră superbă!


Este o apariție rară, având în vedere faptul că Reeves este unul dintre cei mai discreți actori de la Hollywood. El vorbește rar despre viața sa personală, iar în ultimii 20 de ani nu a avut nicio relație care să fi devenit publică și nu s-a afișat la niciun evenimentc alături de o parteneră.


Keanu și Alexandra și-au făcut publică relația în noiembrie 2019, atunci când au pășit împreună pe covorul roșu la Gala LACMA Art + Film, din Los Angeles.

Cei doi sunt prieteni de mulți ani și au colaborat împreună la diferite proiecte.
În  2011, cartea „Ode to Happiness” („Odă fericirii”) scrisă de actor, precum și cartea „Shadows” („Umbre”) pe care a scris-o în anul 2016 au fost ilustrate de Alexandra Grant.

În februarie 2020, prietena lui Grant, actrița Jennifer Tilly, a dezvăluit pentru Page Six că cei doi formează un cuplu de mai mult timp decât ar fi crezut fanii. „Îmi amintesc că în urmă cu câțiva ani, cam un an și jumătate, mi-a spus 'Keanu Reeves este iubitul meu'. Iar eu am reacționat 'Stai. Ce? Ce? Ce?'”, a declarat Jennifer Tilly la acea vreme.

Alexandra Grant a vorbit pentru prima dată despre relația cu actorul de la Hollywood în martie 2020. Într-un interviu pentru Vogue, artista a vorbit despre atenția pe care a primit-o după ce relația lor a devenit publică.

„Cred că absolut toți oamenii pe care îi cunosc m-au sunat în prima săptămână din noiembrie, ceea ce e fascinant”, a declarat ea la acea vreme.


Întrebată dacă mariajul este ceva ce întrevede pentru ea în viitor, Grant a ezitat să răspundă.
„La un pahar de vin... mi-ar plăcea să-ți spun. Dragostea de orice tip este deosebit de importantă pentru identitatea mea. Cum ți se pare că m-am eschivat la această întrebare?”, a glumit artista.

„Nu cred că izolarea este calea. Există o perioadă de izolare pe care mi-o asum ca pictor, dar prețuiesc profund experiența de a fi în relații”, a adăugat ea.

În luna decembrie a anului trecut, Keanu Reeves a vorbit despre iubire în emisiunea găzduită de Drew Barrymore. Actrița a spus „Nu sunt o războinică, sunt o adeptă a iubirii”, iar Keanu a contrazis-o. „Nu, nu, pentru că dacă iubești, atunci trebuie să lupți. Dacă nu lupți pentru iubirea ta, ce fel de iubire este aceea?”. Actorul s-a ridicat apoi de pe scaun și a început să râdă, glumind că Drew l-a făcut să „filosofeze” despre iubire.


Născută în Ohio, Alexandra Grant a devenit artistă după ce a absolvit colegiul, în 1994, cu o diplomă în istorie și studio art.
Ea și-a cultivat talentul artistic încă din anii copilăriei, când a trăit în mai multe țări (Mexic, Spania și Franța) și și-a expus lucrările în cele mai prestigioase spații culturale din lume, precum Galerie Gradiva din Paris, The Harris Lieberman Gallery din New York și Los Angeles County Museum of Art (LACMA).

Alexandra și-a folosit talentul pentru a fonda proiectul filantropic grantLOVE, în 2008, care produce și vinde lucrări originale în beneficiul artiștilor și al organizațiilor non-profit.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod