Junk food şi tutun: Prima apariţie a lui Macaulay Culkin după farsa care anunţa că a murit

Urmărit de fani şi de fotoreporteri, Macaulay n-a stat la autografe, în timp ce colegul său de trupă, percuţionistul Austin Kihman încerca să-l protejeze de camerele foto şi video


The Pizza Underground este un grup rock care parodiază melodiile trupei The Velvet Underground, înlocuind aproape toate cuvintele cu "felie" şi "brânză". Se pare însă că nu se bucură de prea mare apreciere: în luna mai, trupa a fost obligată să coboare de pe scenă, după ce spectatorii din orașul englez Nottingham i-au fluierat copios pe membrii formaţiei şi au aruncat în direcţia lor multe sticle cu bere.



34de ani are Macaulay Culkin
Potrivit publicaţiei The Nottingham Post, actorul american, care a fost în copilărie protagonistul francizei cinematografice "Singur acasă", a coborît de pe scenă după doar 15 minute, în urma reacţiei negative a publicului prezent în sala Rock City.

Aceeaşi publicaţie afirmă că fluierăturile au început chiar după primul cântec interpretat de trupa newyorkeză. Apoi, spectatorii au început să arunce pe scenă sticle pline cu bere, iar Macaulay Culkin s-a oprit din cântat şi i-a întrebat: "De ce aruncaţi sticlele astea? Eu mai degrabă le-aş bea!".
Totuşi, rezistenţa lui în faţa fluierăturilor şi a sticlelor tot mai numeroase s-a epuizat foarte repede, iar trupa a coborât de pe scenă după ce a interpretat doar trei piese.

Un fan prezent la concert a declarat: "A sunat pur şi simplu îngrozitor. Nu-mi vine să cred că el poate să facă aşa ceva. De ce se mai deranjează ? Probabil îi merge rău de tot în America dacă a venit să cânte aici".

Organizatorii festivalului au criticat însă atitudinea publicului, iar cinci spectatori au fost daţi afară din sală în urma acestui incident, a relatat publicația citată de Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod